fbpx

Fotohokje huren noord holland | Bruiloft

Fotohokje huren noord holland | Bruiloft Foto hokje huren noord holland | Bruiloft Fotobooth huren noord holland | Bruiloft photobooth huren noord holland | Bruiloft

Er zijn bruiloften waar je graag bij zou willen zijn en bruiloften waar je graag bij zou willen zijn.. De bruiloft van Guido en Jeanneke was er zo eentje.. Groots opgezet, super romantisch en overweldigend mooi opgezet, echt super gaaf!!
Het fotohokje was een onderdeel van het geheel, doordat ik de hele dag de fotografie verzorgde, kon het fotohokje ook een groot deel van de dag aan blijven staan..
En, dat hebben we geweten ook.. Want, met 175 sessies en wat super leuke photoboothprops is er weer een mooi bruidsrecord verbroken.
De foto’s liegen er niet om, iedereen heeft er zo te zien heel erg van genoten! Ik heb wat foto’s uit de selectie gehaald, die zijn via Guido en Jeanneke te bemachtigen:)

Hopelijk is iedereen er vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje en hebben jullie er super van genoten!
Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Guido en Jeannek kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

4 juni 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

Joop & Iris

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!