Fotohokje huren noord holland | Bruiloft

Fotohokje huren noord holland | Bruiloft Foto hokje huren noord holland | Bruiloft Fotobooth huren noord holland | Bruiloft photobooth huren noord holland | Bruiloft

Er zijn bruiloften waar je graag bij zou willen zijn en bruiloften waar je graag bij zou willen zijn.. De bruiloft van Guido en Jeanneke was er zo eentje.. Groots opgezet, super romantisch en overweldigend mooi opgezet, echt super gaaf!!
Het fotohokje was een onderdeel van het geheel, doordat ik de hele dag de fotografie verzorgde, kon het fotohokje ook een groot deel van de dag aan blijven staan..
En, dat hebben we geweten ook.. Want, met 175 sessies en wat super leuke photoboothprops is er weer een mooi bruidsrecord verbroken.
De foto’s liegen er niet om, iedereen heeft er zo te zien heel erg van genoten! Ik heb wat foto’s uit de selectie gehaald, die zijn via Guido en Jeanneke te bemachtigen:)

Hopelijk is iedereen er vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje en hebben jullie er super van genoten!
Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Guido en Jeannek kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth fotohokjePhotobooth huren bruiloft

4 juni 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!