De photobooth van Tram Anh en Mien-Di bij Hotel Akersloot

Eens een keertje lekker dicht bij hij een fotohokje is op zijn tijd ook best lekker.. Purmerend – Hotel Akersloot is een heerlijke thuiswedstrijd.
Ons retrohokje werd weer uit stal gehaald, inclusief de zilveren glitter achterwand! Binnenkort komen we trouwens op de markt met een super achterwand wissel systeem, dan kunnen onze klanten uit meerdere achterwanden kiezen.
De glitter en glamour deed het erg goed in het fotohokje van Tram Anh en Mien-Di, de gasten hebben zich zo te zien super vermaakt!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Tram Anh en Mien-Di kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth fotohokjePhotobooth huren bruiloft

9 augustus 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!