Maak nu gratis je Save the Date foto’s bij ons op ‘De Zaak’

Gaan jullie binnenkort trouwen en lijkt het jullie te gek om de gasten alvast een leuke teaser toe te sturen om jullie dag vrij te houden in hun agenda?

Waarom dan niet met een leuke fotosessie uit een fotohokje! Save the Date photobooth.. Google er maar eens op en je komt de leukste poses tegen:)

Omdat wij beschikken over een te gekke bedrijfsruimte hebben we vaak standaard een hokje opgebouwd staan voor onze bezoekers.
Heb jij dus trek in een kopje koffie, zin in een Save the Date fotosesessie en lijkt het je leuk om een fotohokje te huren voor je feest?

Mail ons dan even voor een afspraak en kom daarna gezellig vrijblijvend foto’s maken! De gemaakte foto’s krijg je van ons digitaal toegestuurd waarna je zelf aan de slag kan met je Save the Date kaart!

We love it!

Save the Date

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

10 maart 2014

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!