Maak nu gratis je Save the Date foto’s bij ons op ‘De Zaak’

Gaan jullie binnenkort trouwen en lijkt het jullie te gek om de gasten alvast een leuke teaser toe te sturen om jullie dag vrij te houden in hun agenda?

Waarom dan niet met een leuke fotosessie uit een fotohokje! Save the Date photobooth.. Google er maar eens op en je komt de leukste poses tegen:)

Omdat wij beschikken over een te gekke bedrijfsruimte hebben we vaak standaard een hokje opgebouwd staan voor onze bezoekers.
Heb jij dus trek in een kopje koffie, zin in een Save the Date fotosesessie en lijkt het je leuk om een fotohokje te huren voor je feest?

Mail ons dan even voor een afspraak en kom daarna gezellig vrijblijvend foto’s maken! De gemaakte foto’s krijg je van ons digitaal toegestuurd waarna je zelf aan de slag kan met je Save the Date kaart!

We love it!

Save the Date

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

10 maart 2014

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!