photobooth huren 50ste verjaardag Gisela

fotobooth huren 50ste verjaardag foto booth huren 50ste verjaardag photobooth huren 50ste verjaardag photo booth huren 50ste verjaardag

Een 50 jarige verjaardag laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Daar hoort een super gezellig feestje bij en om het geheel nog meer op te vrolijken werd er ook een photobooth ingehuurd!
Helemaal super leuk, want nu heeft Gisela een super leuk aandenken aan deze te gekke mijlpaal in haar leven! Daar doen we het voor!

Hopelijk heeft iedereen onwijs genoten en zijn jullie er allemaal vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje!
Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Gisela kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren feest

9 juli 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!