fbpx

Photobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden

foto booth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden fotobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden Photo booth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden Photobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden

Leiden HERE WE COME… Met een heerlijk muziekje in de auto cruiste Maurits afgelopen zaterdag naar de Engelbertha Hoeve in Leiden, waar Michel en Martine elkaar het Ja-woord geven en daarnaast een super feestje gaven met o.a. een photobooth! Onze photobooth natuurlijk:)
Onze vormgever had nog even extra zijn best gedaan om de fotostrip zo persoonlijk mogelijk te maken, eigenlijk zijn we best wel heel erg trots op het resultaat!

Hopelijk is iedereen er vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje en hebben jullie er super van genoten!
Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Michel en Martine kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

11 juni 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!