Photobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden

foto booth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden fotobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden Photo booth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden Photobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden

Leiden HERE WE COME… Met een heerlijk muziekje in de auto cruiste Maurits afgelopen zaterdag naar de Engelbertha Hoeve in Leiden, waar Michel en Martine elkaar het Ja-woord geven en daarnaast een super feestje gaven met o.a. een photobooth! Onze photobooth natuurlijk:)
Onze vormgever had nog even extra zijn best gedaan om de fotostrip zo persoonlijk mogelijk te maken, eigenlijk zijn we best wel heel erg trots op het resultaat!

Hopelijk is iedereen er vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje en hebben jullie er super van genoten!
Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Michel en Martine kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

11 juni 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje van Fotobelevenis was de hele avond een succes, een constante rij van mensen die zin hebben in een leuk fotomomentje. En altijd lachen achteraf om het leuke resultaat. Volgende keer boeken we hem zeker weer."

Monique

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!