Photobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden

foto booth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden fotobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden Photo booth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden Photobooth huren bruiloft Engelbertha Hoeve in Leiden

Leiden HERE WE COME… Met een heerlijk muziekje in de auto cruiste Maurits afgelopen zaterdag naar de Engelbertha Hoeve in Leiden, waar Michel en Martine elkaar het Ja-woord geven en daarnaast een super feestje gaven met o.a. een photobooth! Onze photobooth natuurlijk:)
Onze vormgever had nog even extra zijn best gedaan om de fotostrip zo persoonlijk mogelijk te maken, eigenlijk zijn we best wel heel erg trots op het resultaat!

Hopelijk is iedereen er vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje en hebben jullie er super van genoten!
Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Michel en Martine kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

11 juni 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Ongelofelijk hoe Fotobelevenis voor ons klaar stond! Als er weer een vraag was, kregen we gelijk antwoord! Fotobelevenis was echt een toevoeging voor ons feest! Dankjewel, nu gaan we lekker genieten van die te gekke foto's!"

Michel en Ingeborg

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!