fbpx

Foto booth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland

Fotobooth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland Foto booth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland photobooth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland photobooth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland

En vanaf nu zijn we ook fan van de Boereplaats in Waarland! Toen Kevin (onze nieuwste aanwinst) en ik kwam aanrijden in Waarland, zag we daar in de verte een schitterende serre, waar op dat moment Emil en Jorien werden getrouwd. Het was een plaatje om een tijdje niet te vergeten, het zag er zo romantisch uit..
Na afloop van de ceremonie mocht het fotohokje ook in de serre staan, een geweldige plek!

De reacties op het fotohokje waren overweldigend, de kop van Noord-Holland heeft dit weekend echt kennis kunnen maken met het fotohokje.. super leuk!
Een avond in Waarland.. Echt super gaaf! Het fotohokje is goed gebruikt, het gastenboek van Jorien en Emil was grotendeels gevuld!

Hopelijk hebben jullie er allemaal super van genoten!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Emil en Jorien kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

13 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!