fbpx

Foto booth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland

Fotobooth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland Foto booth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland photobooth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland photobooth huren bruiloft de Boereplaats in Waarland

En vanaf nu zijn we ook fan van de Boereplaats in Waarland! Toen Kevin (onze nieuwste aanwinst) en ik kwam aanrijden in Waarland, zag we daar in de verte een schitterende serre, waar op dat moment Emil en Jorien werden getrouwd. Het was een plaatje om een tijdje niet te vergeten, het zag er zo romantisch uit..
Na afloop van de ceremonie mocht het fotohokje ook in de serre staan, een geweldige plek!

De reacties op het fotohokje waren overweldigend, de kop van Noord-Holland heeft dit weekend echt kennis kunnen maken met het fotohokje.. super leuk!
Een avond in Waarland.. Echt super gaaf! Het fotohokje is goed gebruikt, het gastenboek van Jorien en Emil was grotendeels gevuld!

Hopelijk hebben jullie er allemaal super van genoten!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Emil en Jorien kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

13 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!