Photobooth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam


Photobooth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam fotobooth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam Photo booth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam foto booth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam

Na een heel kort winterslaapje mocht onze Retrobooth weer in actie komen! Ditmaal bij de Westerliefde in Amsterdam op de bruiloft van Rianne en Emiel!
De Westerliefde ligt op het Westergasterrein en is echt een te gekke locatie om een feest te vieren! Rianne en Emiel hadden dan ook denk ik geen gavere locatie uit kunnen zoeken:)

Een gave locatie, super leuke mensen en een fotohokje.. Een gouden combi! Het fotohokje is onwijs veel gebruikt, en wij hebben een super leuke avond gehad!

We hopen dat iedereen onwijs heeft genoten van het te gekke feestje en natuurlijk ook ons fotohokje.

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Emiel en Rianne kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan KLIK HIER of op de link hieronder.

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

 

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

5 maart 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren KLM fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!