fbpx

Photobooth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam


Photobooth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam fotobooth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam Photo booth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam foto booth huren bruiloft Westerliefde Amsterdam

Na een heel kort winterslaapje mocht onze Retrobooth weer in actie komen! Ditmaal bij de Westerliefde in Amsterdam op de bruiloft van Rianne en Emiel!
De Westerliefde ligt op het Westergasterrein en is echt een te gekke locatie om een feest te vieren! Rianne en Emiel hadden dan ook denk ik geen gavere locatie uit kunnen zoeken:)

Een gave locatie, super leuke mensen en een fotohokje.. Een gouden combi! Het fotohokje is onwijs veel gebruikt, en wij hebben een super leuke avond gehad!

We hopen dat iedereen onwijs heeft genoten van het te gekke feestje en natuurlijk ook ons fotohokje.

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Emiel en Rianne kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan KLIK HIER of op de link hieronder.

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

 

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

5 maart 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!