Photobooth huren bruiloft De Lindenhof in Leiderdorp

Photobooth huren bruiloft De Lindenhof in Leiderdorp Photo booth huren bruiloft De Lindenhof in Leiderdorp fotobooth huren bruiloft De Lindenhof in Leiderdorp foto booth huren bruiloft De Lindenhof in Leiderdorp
Dubbele pret op 8 mei.. Het ene fotohokje stond in Haarlem, het andere hokje stond bij de bruiloft van Ron en Lotte bij De Lindenhof in Leiderdorp.
Maurits begeleidde het geheel en vond het een super leuke avond.. Kijkend naar de foto’s kunnen wij niet anders bevestigen:)

De photoboothprops kwamen dan wel niet uit onze eigen webshop : www.photoboothprops.nl , maar ze deden zeker hun werk! Wat een giller zou Gerard zeggen:)

Hopelijk hebben jullie er allemaal super van genoten!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Ron en Lotte  kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth fotohokjePhotobooth huren bruiloft

13 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!