Fotohokje van Jaco & Leonie bij Restaurant ML in Haarlem

Dit fotohokje was weer zo’n speciale!! Dat kwam natuurlijk doordat ik overdag ook het fotografische werk voor Jaco en Leonie mocht verzorgen!
De receptie werd gevierd in Restaurant ML in het centrum van Haarlem.. Wat een WOW locatie en wat een WOW super vriendelijk personeel weer..
Na het diner ging het hokje open en dat was het startsein voor een te gekke avond. Aan het einde van de avond krijg je dan toch een soort van ‘band’ met de gasten, hetgeen altijd super leuk is.
Het hokje ging helemaal los, de extra photoboothprops uit de www.photoboothprops.nl webshop hebben hier vast iets aan meegedragen, maar het kwam hoofdzakelijk doordat de gasten in opperste stemming waren:)

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Jaco en Leonie kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER of op de link hieronder.
Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

P.s. De foto’s van de bruiloft zijn binnenkort terug te zien op : www.JasperLensselink.com

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

13 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!