Photobooth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Photobooth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam Photo booth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam fotobooth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam foto booth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Wat is het toch altijd leuk om wat vaker op een bepaalde locatie terug te keren! Ditmaal mochten we met ons fotohokje weer naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam om de gasten van Rivkah en Gerard een waanzinnige herinnering aan hun feest mee te geven.
Het scheepvaartmuseum blijft echt zo’n WOW plek… Daarmee bedoelen we natuurlijk dat de WOWS uit het fotohokje zo heerlijk weergalmen door de zalen..
Kevin mocht samen met Maarten het hokje begeleiden en waren beiden onder de indruk.. Wat een super fijne gasten, wat was iedereen heerlijk aan het genieten.

Ik hoop dat iedereen naar huis is gegaan met een heerlijke stapel fotostrip en onwijs heeft genoten van onze photobooth!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Gerard en Rivkah kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth fotohokjePhotobooth huren bruiloft

22 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!