De Festival Photobooth van Studelta

Festival photobooth huren
En soms moet er ook gewoon eens heerlijk worden genoten naast al dat harde werken! Om de lente in te luiden vierden ze bij Studelta daarom het voorjaarsfestival!

We waren heel erg vereerd toen ze ons belden met de vraag of wij voor dit festival een super gave photobooth konden regelen.. Maar natuurlijk!
Met een te gepersonaliseerde fotostrip, een te gekke groep mensen en het voorjaarsgevoel in het bolletje, was dit een super geslaagde avond.

Hopelijk heeft iedereen onwijs genoten van ons fotohokje en zijn jullie allemaal met een dikke stapel foto’s huiswaarts gekeerd.

 

Facebook Comments

Photobooth huren feest

25 maart 2014

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!