Photobooth huren bij het Koetshuis in Rotterdam

Photobooth huren bij het Koetshuis in Rotterdam Photo booth huren bij het Koetshuis in Rotterdam fotobooth huren bij het Koetshuis in Rotterdam foto booth huren bij het Koetshuis in Rotterdam

Wat moet het een te gekke dag zijn geweest voor Erik en Anouk.. De zomer is echt doorgebroken in Nederland, wat een heerlijk weer zeg!
Onze photobooth mocht daarom naar het Koetshuis in Rotterdam toe, om daar op het buitenverblijf de gasten heerlijk te vermaken!
En vermaakt zijn ze, want jeetje zeg, wat zijn er een foto’s genomene zeg, niet te geloven!!

Hopelijk heeft iedereen onwijs genoten en zijn jullie er allemaal vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje!
Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Anouk en Erik kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

23 juli 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!