Photobooth huren beurs van berlage cafe Amsterdam | Bruiloft

Photobooth huren beurs van berlage cafe Amsterdam | Bruiloft fotobooth huren beurs van berlage cafe Amsterdam | Bruiloft
Photob ooth huren beurs van berlage cafe Amsterdam | Bruiloft foto booth huren beurs van berlage cafe Amsterdam | Bruiloft

Potverdikkies, wat voelde wij ons vereerd toen Judith en Frank ons weer benaderende met de vraag of ze ons Fotohokje weer in kon zetten. Ditmaal voor hun eigen bruiloft bij het Beurs van Berlage cafe in hartje Amsterdam! De vorige keer hadden ze het fotohokje namelijk geregeld voor hun vrienden uit Australie, dat was een groot succes! Destijds hadden we gezamelijk heel erg ons best gedaan om alles in stijl te gieten, ditmaal moest het natuurlijk net zo goed worden! Met de Front Panel Pimp, de extra photobooth props en een te gekke glitter achterwand kunnen we volgens mij over een geslaagd fotohokje praten.

Hopelijk heeft iedereen weer onwijs genoten! Zien we jullie trouwens snel weer terug in ons fotohokje?

Benieuwd naar de foto’s? Klik dan KLIK HIER of op de log in link hieronder. De inloggegevens van de online galerie zijn via Judith en Frank te verkrijgen.

>>Klik HIER om de online galerie te bezichtigen<<

 

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

24 december 2012

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren KLM fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!