fbpx

Het mega fotohokje van Jarno & Aranka in Meerkerk


Aranka en Jarno waren vorig jaar een van de eerste die onze photobooth boekte op 24 mei. Bij het openenen van onze 2013 projectmap kwam ik afgelopen jaar telkens weer hun project tegen. Genoeg tijd dus om dit fotohokje voor te bereiden en er iets speciaals van te maken. Onze vormgever heeft al zijn creativiteit losgelaten op de print en kwam tot een spetterend design van de fotoprint.
Kevin en ik vertrokken naar Dorpshuis & Sporthal “De Linde” in Meerkerk, om daar Meerkerk kennis te laten maken met het fotohokje!

Ik hoop dat iedereen naar huis is gegaan met een heerlijke stapel foto’s en onwijs heeft genoten van onze photobooth!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Jarno en Aranka kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

28 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!