fbpx

Fotohokje huren bij Restaurant Zout en Citroen in Oosterhout

Fotohokje huren bij Restaurant Zout en Citroen in Oosterhout fotobooth huren bij Restaurant Zout en Citroen in Oosterhout photobooth huren bij Restaurant Zout en Citroen in Oosterhout photo booth huren bij Restaurant Zout en Citroen in Oosterhout
http://www.zoutencitroen.nl/

En hupsakee, daar vloog onze Retro Photobooth weer door het land richting Zout en Citroen in Oosterhout voor de bruiloft van Noud en Irene.
Een super leuke bruiloft, waar ons fotohokje heerlijk is gebruikt! De zelfgemaakte props voor in het hokje waren ook super gaaf! Die moeten we misschien ook maar in onze photoboothprops webshop opnemen:)

We hopen dat iedereen onwijs heeft genoten van de leukste belevenis en dat iedereen met een dikke stapel foto’s huiswaarts is gekeerd!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Noud en Irene kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Het fotohokje is onderdeel van Jasper Lensselink Photography.

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

27 augustus 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!