fbpx

Het stoppen fotohokje van Juul en Piet in Blaricum

Maar natuurlijk verlopen al onze fotohokjes vlekkenloos 🙂 Tenminste, daar streven we naar.. De stoppenkast van de Familie Nijssen bleek echter niet bestand tegen het zwembad, de biertap en het fotohokje tegelijk, waardoor het eerste uurtje van het fotohokje wat rommelig verliep. Je gunt dit natuurlijk niemand, zeker niet Julie en Pieter, want (ik weet niet of Pieter er ook aan mee heeft geholpen) Julie had echt een super vette achtergrond voor het fotohokje aangeschaft. Jammer voor ons waren de props niet van www.photoboothprops.nl, maar ja…:) We vergeven het hoor!
Wat een knalfeest, Anton is nog een uurtje extra doorgegaan op kosten van de zaak om er zeker van te zijn dat iedereen optimaal heeft genoten van het fotohokje.

Ik hoop dat iedereen naar huis is gegaan met een heerlijke stapel foto’s en onwijs heeft genoten van onze photobooth!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Julie en Pieter kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

28 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!