fbpx

photobooth huren 50 jarig jubileum feest

photobooth huren 50 jarig jubileum feest fotobooth huren 50 jarig jubileum feest photo booth huren 50 jarig jubileum feest foto booth huren 50 jarig jubileum feest

Het 50 jarig jubileum wilde Yvonnen niet zomaar voorbij laten gaan.. Daarom had ze in ht diepste geheim een fotohokje gehuurd, dat een te gekke aanvulling op haar hoeden thema zou worden!
Als je de ruimte zelf hebt, hoef je natuurlijk geen feestlocatie te boeken, daarom stond het fotohokje zomaar opeens in haar woonkamer:)

Maarten vond het een super leuke avond, hopelijk hebben jullie ook allemaal van het feestje en natuurlijk ook ons fotohokje genoten..

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Yvonne kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan KLIK HIER of op de link hieronder.

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

 

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

1 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!