De retro photobooth van Heidi en Robert in Voorschoten


En daar vloog onze Vintage Photobooth weer door Nederland, ditmaal voor de te gekke bruiloft van Heidi en Robert bij Hotel Restaurant De Gouden Leeuw in Voorschoten.
Om de sfeer er nog wat extra in te krijgen, hadden Heidi en Robert wat extra props via www.photoboothprops.nl aangeschaft. Het maakte het geheel nog wat gekker, maar de allergekste prop allertijden werd toch wel uit het hotel zelf gehaald.. Herman de Eland mocht namelijk ook gezellig het fotohokje in!
Deze foto gaan we op kantoor inlijsten, echt super gaaf gedaan!

Hopelijk heeft iedereen onwijs genoten en zijn jullie er allemaal vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje!
Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Robert en Heidi kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

3 juli 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!