fbpx

Fotohokje huren bij Restaurant Zuiver in Utrecht

Weer zo’n speciaal fotohokje met een mooi verhaal! Sinds kort bieden we mensen namelijk aan om eerst eens gezellig op ‘ de zaak ‘ langs te komen om ons fotohokje zelf te testen en er eventueel meteen een leuke Save The Date kaart mee te maken! Martin en Laura waren de eerste die langskwamen en dat vonden we natuurlijk super leuk! Met een te gekke Save the Date kaart, een snorren pakket van www.photoboothprops.nl en een door Laura vormgegeven printopzet, was het eigenlijk bij voorbaat al een succes formule!
Gelukkig bleken de gasten net zo leuk als het bruidspaar, want er zijn echt super gave foto’s gemaakt en ook nog eens heeeeeeel erg veel! Wat is iedereen lekker creatief bezig geweest zeg bij Restaurant Zuiver in Utrecht.

Hopelijk is iedereen er vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje en hebben jullie er super van genoten!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Martin en Laura kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

4 juni 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!