Fotohokje huren bij Restaurant Zuiver in Utrecht

Weer zo’n speciaal fotohokje met een mooi verhaal! Sinds kort bieden we mensen namelijk aan om eerst eens gezellig op ‘ de zaak ‘ langs te komen om ons fotohokje zelf te testen en er eventueel meteen een leuke Save The Date kaart mee te maken! Martin en Laura waren de eerste die langskwamen en dat vonden we natuurlijk super leuk! Met een te gekke Save the Date kaart, een snorren pakket van www.photoboothprops.nl en een door Laura vormgegeven printopzet, was het eigenlijk bij voorbaat al een succes formule!
Gelukkig bleken de gasten net zo leuk als het bruidspaar, want er zijn echt super gave foto’s gemaakt en ook nog eens heeeeeeel erg veel! Wat is iedereen lekker creatief bezig geweest zeg bij Restaurant Zuiver in Utrecht.

Hopelijk is iedereen er vandoor gegaan met een te gekke stapel foto’s uit ons fotohokje en hebben jullie er super van genoten!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Martin en Laura kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

4 juni 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

Joop & Iris

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!