Het ultieme bedankje voor je bruiloft

2014-08-27_0004.jpg
“Hoe ga ik mijn gasten nou bedanken voor hun aanwezigheid?” Het is een vraag die je n.a.w. al een paar keer hebt gesteld.

Omdat we het super leuk vinden om nieuwe concepten neer te zetten, hebben we een super leuke fotohokje/ bedankje voor je bruiloft combi bedacht.
Het geheel omvat een avondje knutselen, maar dan krijg je ook echt iets unieks!

De benodigdheden:
– Een touwtje van +/- 10 meter
– Knijpertjes
– Bedank mapjes voor de fotoprint (Polaroidbelevenis)

Sluit je ogen…

Stel je een mooi lijntje voor, met kleine knijpertjes en daaraan allemaal kleine tags met daarop de namen van je gasten.
Een tag met ‘Sanne & Max’, een tag met ‘Bram & Niels’, ga zo maar door…

Dat lijntje hangt vlakbij de ingang, zodat mensen bij binnenkomst al zoiets hebben van… HUH? Wat is dat nou voor leuks?
Naast het lijntje hangt een A4tje, met daarop de tekst : Voeg hier je foto uit het fotohokje toe voor een onvergetelijk bedankje.

Het idee is dat mensen super leuke foto’s in je gehuurde fotohokje maken, daarbij 1 foto in je gastenboek plakken en de ander aan het lijntje hangen bij hun naamtag.
Voordeel van dit idee is dat je precies kan zien wie er nog niet in het fotohokje is geweest. Zo kan je (omdat hun naam tag niet is voorzien van een foto:) aan het einde van de avond ook nog even Ome Henk en Tante Suus omroepen dat ze nog niet in het fotohokje zijn geweest.

Als iedereen een foto heeft opgehangen, kan de ceremoniemeester ze voorzien van het mooie fotomapje, met daarop de tekst ” thanks for making our day picture perfect”, welke ze weer netjes bij de tag hangt.. (het is ook mogelijk om de mapjes van eigen ontwerp te voorzien)

Als mensen dan naar huis gaan, kunnen ze bij hun eigen naamtag hun bedankje ophalen met daarin hun foto uit het fotohokje!
Een te gek aandenken aan een super moooie dag!

trouwbedankje
fotomapje photobooth
2014-08-27_0002.jpg
fotohoesje fotobooth

Facebook Comments

Photobooth props

27 augustus 2014

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Logo Drechtsteden
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!