fbpx

Benefiet Photobooth voor HelpRemko

Photobooth huren voor je feestZondagochtend

Na een heerlijk croissantje te hebben gemaakt met mijn kinderen Max en Isa, besloot ik even lekker op de bank te gaan zitten om de krant te lezen.
Een muziekje aan te doen, de kinderen heerlijk te laten dansen en eindelijk tijd voor mijzelf vrij te maken na een drukke week op de zaak.

En daar op pagina 2 gebeurde het, daar bij het artikel over Remko Teunissen, 39 jaar oud, een super lieve vrouw en 2 schatten van kinderen. Remko was daarnaast ook net als ikzelf een windsurfer.

Er stond heel groot Ik heb Multiple Sclerose (MS)
De laatste 5 jaar is het in een sneltreinvaart achteruit gegaan. 5 jaar geleden kon ik nog lopen .. nu kom ik letterlijk nauwelijks van de bank en een transfer naar de rolstoel is topsport. Mijn beenfunctie is bijna verdwenen en armfunctie is op dit moment ook aan het verdwijnen.
Remko’s laatst hoop is de HSCT behandeling, welke helaas niet door de Nederlandse Zorgverzekeringen wordt gedekt en waarvoor hij graag naar Spanje zou willen afreizen. Het benodigde budget a 85.000 euro probeert hij via een Benefiet avond in te zamelen.

Denkend aan de windsurfsessie op Wijk aan Zee die ik een paar dagen daarvoor had, kijkend naar mijn kinderen en mijn eigen vrouw, kreeg ik een brok in mijn keel.
Wat een verhaal en wat een vechter!
Ik ga deze vent en zijn gezin helpen! Ik ga mijn Flitskist op zijn benefiet avond plaatsen en dan voor foto entertainment, tastbare herinneringen en inkomsten zorgen! De Benefiet Photobooth was geboren!

Zo gezegd, zo gedaan, de avond was ongekend! Groots,mooi, emotioneel, maar vooral met een hele grote mooie toekomst focus! De avond heeft meer dan 8.000 euro opgehaald.

In onze benefiet photobooth zijn heerlijk veel foto’s gemaakt! De foto’s zijn via DEZE link te bekijken.

Mocht dit verhaal je ook zo raken, kijk dan eens op HelpRemko.nl , laat je inspireren en kom in actie voor deze man en zijn lieve gezin!

Via https://www.facebook.com/helpremko kan je Remko zijn verhaal ook volgen.

Onderstaand kan je Remko zijn verhaal helemaal lezen.

Ik ben Remko Teunissen, 39 jaar oud.
Ik heb een lieve vrouw en ik ben vader van twee schatten van kinderen. Ik heb Multiple Sclerose (MS)
HelpRemko
Ongeveer 15 jaar geleden heb ik te horen gekregen dat ik MS heb. Op dat moment betekende dit wat tinteling in ledematen, vaak nekpijn en vermoeidheid. Maar .. zo actief als ik altijd ben geweest; Atletiek, Fitness, Windsurfen, Mountainbiken, Motorrijden … zo passief ben ik nu. Nu zit ik vast in een rolstoel.

De laatste 5 jaar is in een sneltreinvaart achteruit gegaan. 5 jaar geleden kon ik nog lopen .. nu kom ik letterlijk nauwelijks van de bank en een transfer naar de rolstoel is topsport. Mijn beenfunctie is bijna verdwenen en armfunctie is op dit moment ook aan het verdwijnen.

Mijn geest is nog vol aanwezig, maar mijn lichaam is in snel tempo aan het afbouwen. Ik zit gevangen in mijn lichaam! Ik heb verschillende soorten medicatie geprobeerd die nu voor MS patiënten op de markt zijn, echter zonder resultaat en heel veel (ernstige) bijwerkingen. Dit met de wetenschap dat mijn situatie alleen nog maar slechter gaat worden en er in Nederland geen behandeloptie meer is zijn wij dan ook genoodzaakt geweest om verder te kijken dan Nederland voor behandeling. In Nederland ben ik uitbehandeld!

Maar nu is er weer hoop. De HSCT behandeling. Onze laatste strohalm!

Hematopoitische stamceltransplantatie (HSCT) is oorspronkelijk een leukemie-bloedkankerbehandeling die sinds een jaar of 15 in deze vorm wordt toegepast en onderzocht bij andere ziektes waaronder MS. Bij de behandeling wordt je immuunsysteem door middel van chemotherapie totaal afgebroken en vervolgens opnieuw opgebouwd met je eigen stamcellen (beenmerg transplantatie). Daarbij ontstaat een nieuw naïef immuunsysteem dat niet meer geprogrammeerd is om het eigen lichaam aan te vallen. Je lichaam wordt als het ware gereset. Tot op heden wordt de HSCT behandeling in circa 70 behandel centra over de hele wereld succesvol toegepast op MS patiënten. Helaas niet in Nederland! Na de behandeling stopt de MS zeer waarschijnlijk (70-80 procent) en degenereert de patiënt niet verder. In veel gevallen vindt zelfs deels een bepaalde mate van herstel plaats aan vermogen van het bewegingsapparaat. Van alle behandelcentra staat slechts een deel open voor buitenlanders. Ik heb nu de mogelijkheid om mij in Spanje (Universidad de Navarra in Pamplona) als eerste Nederlander, te laten behandelen.

Het ziekenhuis verzorgt de opvang, behandeling, zorg en nazorg. Echter de zorgverzekeraar dekt de behandeling niet waardoor wij de kosten zelf moeten betalen. Wij hebben hulp nodig om dit te kunnen bekostigen. De behandeling kost ongeveer 85.000 euro, dit is inclusief verblijfskosten voor appartement. Ik zal in totaal 100 dagen in Spanje moeten verblijven voor deze behandeling.

Het doel is om de progressie van MS te stoppen, Mijn droom is weer te kunnen lopen met krukken….Helpt u mee de behandeling mogelijk te maken en mijn droom uit te laten komen?! Wij zijn blij en dankbaar voor alle hulp in welke vorm dan ook!

Facebook Comments

Photobooth huren feest

12 januari 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!