Bruidsfotohokje

Bruidsfotohokje van Yvonne & Mark

Bruidsfotohokje

Een bruiloft is natuurlijk altijd een bijzondere gebeurtenis. Je bent weken van te voren alles aan het plannen en van de dag zelf wil je natuurlijk ook een geweldig aandenken. Wij merken dan ook steeds vaker dat onze bruidsfotohokjes ontzettend populair worden bij bruiloften in het hele land. Al deze bruidsfotohokjes zijn voor ons ook heel bijzonder want zo komen wij op allerlei bruidslocaties terecht.

Inmiddels hebben wij al tal van bruidslocaties bezocht met ons fotohokje. Maar zo nu en dan komen wij van fotobelevenis met onze fotohokjes op bruidslocaties terecht, waar we zelf ook nog nooit zijn geweest! Zo ook bij de bruiloft van Yvonne & Mark, die hun feest vierden bij Villa Westend in Velserbroek!

Een super locatie, een super tof bruidspaar en natuurlijk een leuk fotohokje! De avond kon niet stuk! De gasten hebben allemaal te gekke selfies gemaakt in ons fotohokje, een gastenboek gevuld en zijn naar huis gegaan met een ongekend aandenken aan de avond!
We hopen dat iedereen op de bruiloft van Yvonne en Mark super heeft genoten!

Voor de bruidsgasten: Via onderstaande link krijgt u toegang tot de online galerie!

 

Galerie Bruidsfotohokje Yvonne & Mark

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

13 juni 2016

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!