Christmas drive thru met Kerstman

Christmas drive-thru organiseren? De leukste foto’s

De Kerst zal dit jaar voor velen anders zijn dan voorgaande jaren.

Geen gezellig Kerstdiner met al je collega’s, geen fysieke Kerstborrel en dit jaar duiken we samen ook de photo booth niet in.
Gelukkig gaan sommige dingen op een andere manier door zoals de online Kerstborrels en digitale kerstbingo’s met een borrelbox!

Een trend die nu echt heel zichtbaar wordt, is die van de pop-up Kerst drive-thru, een Kerstbelevenis rondom het bedrijf.

In deze blog laat ik je onze verschillende foto-entertainment opties zien voor zo’n Christmas drive-thru belevenis.

Een originele en Corona-proof manier van verbinden

Nu we niet allemaal meer bij elkaar mogen komen, zien we steeds meer bedrijven een Kerst drive-thru organiseren.

Het doel van de Kerst drive-thru is voor veel bedrijven om de verbinding met elkaar te zoeken en de medewerkers enorm te bedanken voor hun flexibiliteit.

Voor de organisatie achter de drive-in is het vooral belangrijk dat mensen intens zullen genieten en dat alles op een leuke, originele en Corona-proof manier gaat verlopen.

Wat ik vooral hoor, is dat de Kerstman aan het einde van de drive-through een Kerstpakket in de kofferbak legt, hoe leuk is dat! Zo weet je dit jaar toch de Kerstpakketten veilig uit te reiken aan jouw geweldige personeelsleden.

Natuurlijk zijn er voor deze Kerstbelevenis nog veel meer manieren om het ongekend te maken.

Hieronder heb ik onze foto-entertainment opties voor je uitgewerkt.

Kerstfotograaf met een directe fotoprint

Een blijvende herinnering, dat is toch wel iets dat je iedereen mee wilt geven in deze tijden. Hoe leuk is het daarom als mensen zichzelf in de auto kunnen laten fotograferen door een echte Kerstfotograaf!

Direct na het maken van de foto zal deze in onze printerunit worden afgedrukt. Natuurlijk voorzien we de foto ook van een leuk fotokader. Het zal een herinnering worden die de mensen nog lang op het prikbord laten hangen.

Afhankelijk van de snelheid waarmee de foto moet worden gemaakt, is het ook erg leuk als mensen even uit de auto kunnen stappen. Het gezin kan dan plaatsnemen in een leuke Kerstdecor, waarna onze fotograaf een mooie foto van ze maakt. Een Kerst photo booth als het ware.

Christmas drive thru fotograaf

Virtuele Kerst photo booth

Een leuke selfie maken tijdens de drive-thru? Wedden dat bijna iedereen dat wel gaat doen en dat de hashtag #kerstdrivethru een ongekende boost zal gaan krijgen aankomende weken? Heel eerlijk gezegd zal het ook een jaar zijn dat we niet snel gaan vergeten.

Juist hierom is het leuk om onze virtuele photo booth te gebruiken, de bereidheid voor een selfie is dit jaar ongekend hoog.

Mensen kunnen bij aankomst in de drive-true met hun mobiele telefoon een QR-code scannen, waarna ze direct toegang krijgen tot de fotoapplicatie.

In de auto kunnen ze dan gezellig hun allerleukste Kerstselfie maken.

De virtuele photobooth positioneert de foto direct in een leuk fotoframe en de bijrijder kan nog wat leuke stickers/digitale fotoprops toevoegen.

Is de foto eenmaal naar wens? Dan is deze eenvoudig te versturen per e-mail of toe te voegen aan een online galerie.

Wil je de Kersborrel drive-in helemaal ongekend maken? Laat de foto dan direct afdrukken. Het is een schitterende Corona-proof manier om jouw team te bedanken!

Digitale Kerstborrel bedrijf

Polaroid Kerstfotograaf

Een polaroidfoto is natuurlijk altijd leuk om te maken of te ontvangen! Het grote voordeel van een polaroidcamera is het feit dat de foto er direct uit komt rollen en binnen een minuut helemaal gereed is.

De techniek is super eenvoudig en daarmee is de inzetbaarheid van een polaroidcamera ook super flexibel.

Ook bij de inzet van een polaroidcamera vind ikzelf een foto voor een Kerstdecor enorm leuk!

Het zal iets meer tijd kosten, maar de foto en de belevenis zal waarschijnlijk nog veel leuker worden.

Wil je snel en eenvoudig een polaroidcamera huren, kijk dan op onze webshop Polaroidbelevenis.

Polaroid huren drive through kerst

Make it a December to remember

Naast de Kerstman, zullen Kerstmuziek, nepsneeuw en Kerstbomen niet ontbreken op de Kerst drive-thru.

Om de Kerstbelevenis nog leuker te maken heb ik drie extra tips:

Tip 1: Geef iedereen bij binnenkomst een Kerstmuts, zodat ze met deze muts op de foto kunnen! Het is natuurlijk ook erg leuk om mensen Kerst Fotoprops te geven, je kent ze wel, die items op een stokje! Altijd leuk voor het gebruik bij foto’s.

Tip 2: De foto’s zijn digitaal beschikbaar en daarmee is het ook mogelijk om deze te streamen naar een beeldscherm. Hoe leuk is het om de wachtende mensen alvast een beetje op te warmen met de leukste foto’s uit de drive-thru.

Tip 3: Huur lichtletters om nog wat meer sfeer toe te voegen! Sinds kort is het ook mogelijk om lichtletters bij ons te huren. De letters zijn 100 cm hoog en geven direct het Kerstgevoel.

Lichtletter XMAS huren

Hopelijk heb ik je weer iets verder geholpen met jouw Kerst drive-thru. Mocht je nog op zoek zijn naar een goed evenementenbureau voor een pop-up drive-thru, dan kan ik je de volgende bedrijven aanraden:

Wil je wat meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Facebook Comments

Photobooth fotohokjePhotobooth huren kerstborrel

27 november 2020

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis

© 2021 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!