#MyLegsHKM photobooth experience

Photobooth Hunkemoller

HoYoHo, en dan ligt er plotseling een aanvraag op je desk voor een ‘Benen Photobooth’. Ja, je leest het goed.. Een fotohokje dat alleen maar ‘Legs’ fotografeert!
Hunkemoller vond dit wel een super leuk idee en zocht daarvoor een uitvoerende partij…Wow, wat een uitdaging, wat een super tof project! Na wat eerste testen bleek het met wat serieuze aanpassingen aan onze booth eigenlijk wel helemaal mogelijk! MyLegs.. Yes we can!

Een custom booth bouwen in je piekseizoen is soms wat harder werken, maar na 2 weken ombouw was het toch wel heel erg gaaf om op locatie al die gillende reacties mee te maken!
Geweldig!

Maarten was de gelukkige die ook nog een dag naar Antwerpen toe mocht, om daar in de Prime store het hokje te begeleiden! Wat een super leuke afsluiter, wat een leuk project.

Rest ons niets meer dan alleen nog even onze ‘brothers in crime’ te bedanken voor hun super inzet en super snelle levering:
Rubens Interieuren en TMS Design, THANKS!

Photobooth van Hunkemoller
Photobooth van Hunkemoller

Photobooths fotomarketing

7 november 2014

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

Joop & Iris

Deze bedrijven gingen je voor!

Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!