De Heineken Afterwork en Het Fotohokje wederom een fantastische combinatie!

De Heineken Afterwork en Het Fotohokje
Dit weekend stonden De Heineken Afterwork en Het Fotohokje samen op een evenement. Via onze super partner Bureau JEZ mochten we weer op de Heineken Afterwork verschijnen. Hét Fotohokje bleek wederom een fantastische combinatie te zijn, op Heineken’s meest recente evenement in BAUT ZUID Amsterdam! Het fotohokje en de photoboothprops werden volop gebruikt en het resultaat mag er zijn! De foto’s staan inmiddels online dusss… was jij aanwezig op dit evenement of ken jij iemand die hier is geweest? Ga dan snel naar het foto album op Facebook en tag je vrienden!

Boek ook een fotohokje

Wil jij ook zo’n cool fotohokje op jouw beurs, of evenement? Wij customizen het fotohokje en de fotostrips zodat het prachtig binnen jullie merk past.

 

Facebook Comments

Photobooth huren feestPhotobooths fotomarketing

11 mei 2015

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!