De Heineken Afterwork en Het Fotohokje wederom een fantastische combinatie!

De Heineken Afterwork en Het Fotohokje
Dit weekend stonden De Heineken Afterwork en Het Fotohokje samen op een evenement. Via onze super partner Bureau JEZ mochten we weer op de Heineken Afterwork verschijnen. Hét Fotohokje bleek wederom een fantastische combinatie te zijn, op Heineken’s meest recente evenement in BAUT ZUID Amsterdam! Het fotohokje en de photoboothprops werden volop gebruikt en het resultaat mag er zijn! De foto’s staan inmiddels online dusss… was jij aanwezig op dit evenement of ken jij iemand die hier is geweest? Ga dan snel naar het foto album op Facebook en tag je vrienden!

Boek ook een fotohokje

Wil jij ook zo’n cool fotohokje op jouw beurs, of evenement? Wij customizen het fotohokje en de fotostrips zodat het prachtig binnen jullie merk past.

 

Facebook Comments

Photobooth huren feest

11 mei 2015

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!