studenten digitale open dag

Digitale open dag organiseren | Laat ze beleven

Een open dag organiseren zal dit jaar wellicht iets anders lopen dan normaal. Sommige scholen kiezen voor een fysieke open dag, terwijl anderen helemaal online voorlichting gaan geven.
In deze blog neem ik je mee in de wereld van de virtuele photobooth belevenis.

Deze speciale booth is een ongekend corona proof product dat goed bij digitale open dagen te gebruiken is.
Kiezen jullie voor een fysieke open dag, maar wil je toch weten hoe je deze ongekend kan maken met een photobooth? Dan kan je via deze link een geweldige blog lezen over de inzet van een fotohokje op open dagen bij scholen.

Virtuele open dag en toch de sfeer proeven

Ik kan mij de open dag op mijn oude school nog goed herinneren: docenten en studenten die door de school liepen en overal was er wel iemand die mij kon vertellen welke opleidingen er allemaal mogelijk waren.
Ga er dit jaar maar eens aan staan en ervoor zorgen dat aankomende studenten een ongekend gevoel bij jullie school gaan krijgen.
Ik heb al wat virtuele tours door scholen voorbij zien komen. Echt ongekend leuk gedaan en tussendoor wordt er door een virtuele docent ook iets verteld over ‘onze gebouwen’ en ‘onze opleidingen’.

Zo’n virtuele tour is ook gewoon iets wat voor de toekomst een ongekende marketingwaarde heeft.
Om nog wat meer entertainment aan het geheel toe te voegen zou een virtuele photobooth een leuke toevoeging zijn. Zo’n virtuele photobooth is trouwens niet alleen leuk bij online open dagen, maar ook leuk om als foto-entertainment ingezet te worden op fysieke evenementen.

 

Open dag chemie

Hoe werkt een online photobooth?

De werking van een online photobooth is vrij eenvoudig. Om de belevenis te starten kunnen de deelnemers een QR-code scannen. Vanuit hun eigen veilige bubbel kunnen mensen vervolgens een leuke selfie maken, geheel coronaproof.
De foto wordt direct in een fotokader verwerkt dat natuurlijk helemaal in jullie huisstijl is vormgegeven.
Is de foto eenmaal gereed? Dan kan deze via een e-mail worden verstuurd, via sociale media worden gedeeld of worden toegevoegd aan een online galerie.
Een extra mogelijkheid is natuurlijk die van een echte fotoprint. Bij een fysieke open dag is dit bijvoorbeeld een te gekke toevoeging voor in de goodiebag! Zo’n echte foto is een herinnering die nog lang bij de mensen op het prikbord zal hangen.

In onderstaande video laat ik de werking van de online photobooth aan je zien.

Het gepersonaliseerde fotokader

Bij de inzet van een virtueel fotohokje is het natuurlijk van groot belang dat het iets toe zal voegen aan de marketingcampagne van de school.
Dit is juist ook de reden dat we het fotokader (het randje rondom de foto) geheel naar wens kunnen personaliseren. Zo is het mogelijk om een logo op de rand te zetten en/of het geheel compleet in huisstijl vorm te geven.
Door jullie eigen ‘touch’ aan de foto mee te geven gaat deze selfie echt als marketingtool werken.

Fotobooth online open dag school

Marketing opties met een virtuele photobooth

Naast het persoonlijke fotokader zijn er ook nog andere manieren voor een toegevoegde marketingwaarde:

  • E-mail: als de foto eenmaal is gemaakt, dan vraagt het programma naar welk e-mailadres de maker de foto wil versturen. De tekst van deze te versturen e-mail is geheel naar eigen wens aan te passen. Zo kan er bijvoorbeeld een link van een inschrijfformulier worden toegevoegd en wordt deze virtuele booth een ‘lead generator’.
  • Digitale fotoprops: na het maken van een leuke selfie is er de mogelijkheid om de foto’s te voorzien van te gekke digitale fotoprops. Denk hierbij aan tekstbordjes, een bril of bijvoorbeeld scheikunde attributen. Naast onze standaard props is het mogelijk om de props helemaal op maat te laten ontwerpen. Zo kan je jullie marketingslogan of huisstijl nog meer terug laten komen in de foto’s en wordt het echt ‘het perfecte plaatje’.
Ervaar het anders gewoon zelf eens en maak je leukste selfie tijdens een demo. Deze demo kan je vrijblijvend aanvragen via ons contactformulier.

Waar is een virtuele photobooth in te zetten?

Zoals je waarschijnlijk al ziet is deze online photobooth niet alleen in te zetten voor online open dagen. Deze virtuele beleving is simpelweg een superleuke marketingtool die door ieder bedrijf kan worden gebruikt.
Daarmee wordt onze virtuele booth ook veel ingezet bij:

Wil je meer weten over de inzet van onze online photobooth op jullie (virtuele) open dag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Photobooth fotohokje

20 januari 2021

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
logo Armade Music photobooth
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Logo Drechtsteden

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!