Maak jouw feest onvergetelijk
zet een fotobooth neer

​Hier gaan ze nog lang over napraten

​​Zie jij het al voor je? De dag na jouw evenement krijg je van iedereen te horen dat het zo onwijs gaaf was! Wat hebben ze allemaal genoten!

Dat willen we toch allemaal graag? Een foto booth huren gaat je hier ongekend mee helpen, want die valt bij alle doelgroepen in de smaak.

Geen persoon zal verveeld eerder vertrekken. Samen gezellig op de foto, met die leuke collega of oude vriend. En daarna direct een foto print mee naar huis als tastbare herinnering.

Wedden dat ​alle foto's nog jarenlang bij mensen thuis of op kantoor terug zult gaan vinden.


Photo booth huren bruiloft Santpoort Duin en Kruidberg

​Een perfecte fotobelevenis

​Niets is zo erg dan een foto apparaat dat op de avond zelf helemaal niet goed blijkt te zijn. Daar gaan dan al je mooie herinneringen.

Fotobelevenis is in ​8 jaar van niets uitgegroeid tot de grootste en beste Fotobooth verhuurder van Nederland. Met een team van 15 mensen en 2 vestigingen in het land, verzorgen we jaarlijks meer dan 400 unieke fotobelevenissen.
​Van bruiloft tot aan personeelsfeestje en van 50 gasten tot aan 10.000 bezoekers op een beurs. Samen maken we er een perfecte belevenis van! 

8 jaar

Toonaangevend in fotobooth land

​1.000.000+

Afgedrukte foto herinneringen

​2000+
Zeer geslaagde evenementen

​​Absoluut een aanrader! Met de flitskist hebben we op ons trouwfeest ​de extra dimensie gekregen die wij zochten. Echt een heel leuke aanvulling van de avond.

Vanaf het moment dat de flitskist 'open' ging, heeft ie volop foto's gemaakt en bij iedereen een glimlach opgeleverd. We hebben enorm veel plezier gehad. ​Een leuk aandenken aan ons trouwfeest  .

bruidspaar fotohokje

​Michel en Marijke​​Het retro Volkswagen Fotobusjes van Fotobelevenis heeft ons event echt afgemaakt. Qua styling, maar ook qua look and feel. Alle gasten vonden het geweldig!

Fotobooth huren bedrijfsfeestj

​Miriam Daniels

​​Ik kan alleen maar lovende woorden uitspreken over Fotobelevenis.nl.
Vanaf het moment dat ik contact met ze heb opgenomen tot naderhand, was de communicatie vlekkeloos. Heerlijk makkelijk en snel.
Het fotohokje was superleuk. We hadden een 50-jarig huwelijk van onze ouders, het publiek was dus ook een beetje ouder. ​ Zowel de gasten als ook mijn ouders vonden het helemaal te gek.

Fotohokje huren jubileum

​Christa Rosendaal


Welke fotobooth past bij jou?


De afgelopen jaren hebben we ons volledig toegelegd op het ontwikkelen van fotobooths met de allermooiste foto kwaliteit.
Zo weten we zeker dat een ongekend moment ook mooi wordt vastgelegd.
Dat is onze passie voor fotografie.

Benieuwd welke fotobooth het best bij jouw event past?


​Fotobelevenis mag zich oprecht de best beoordeelde fotobooth leverancier van Nederland noemen.

Laat je gasten te gekke foto's maken, dat is waar wij dan weer heel erg blij van worden.

​Hoe wij te werk gaan?

Stap 1: We bellen altijd om je wensen door te spreken. ​


Ben je er al helemaal uit? Of nog niet helemaal? We vinden het fijn om je na de aanvraag even te bellen. Zo kunnen we nog extra luisteren naar je wensen ​en daarbij onze expertise gebruiken om jouw evenement helemaal onvergetelijk te maken.

Photo Booth huren Amsterdam
offerte aanvragen fotohokje

​Stap 2: Een heldere offerte, geen kosten achteraf

​Om alle afspraken duidelijk op papier te hebben, stellen we altijd een vrijblijvende offerte op! Deze offerte is 7 dagen geldig, waarbij de optie op de fotobooth ook gegarandeerd is. In onze offertes zijn de kosten duidelijk uitgesplitst om jullie een goed beeld van de afspraken te geven. Natuurlijk zetten we ook atlijd nog wat optionele artikelen in de offerte om je belevenis helemaal compleet te maken.

Belangrijk is het vooral dat er geen verborgen kosten zijn die achteraf nog moeten worden betaald. Ook niet als je ongekend veel fotoprints maakt!


​Stap 3: Project opstart - met volle vaart erin

​Ken jij dat gevoel van "nog even de avond van tevoren?"
We vinden het heerlijk om vooruit te werken en al ruim voor jouw event helemaal gereed te zijn.

Je krijgt daarom na akkoord direct een vragenlijst toegestuurd met daarin allerlei info die wij nodig hebben voor een te gekke fotobelevenis. Vul deze zo snel als mogelijk in, dan gaan we er een heerlijk mooi project van maken.

Hard working people
Fotostrip fotohokje

​Stap 4: Het ontwerp voor jullie fotokader

​Hoe leuk is het om jullie logo, huisstijl of trouwdesign terug te zien op het fotokader van ​alle foto's. Onze vormgeefster maakt speciaal voor jullie de allermooiste print op, zodat dit echt een herinnering aan jullie gaat worden.

Wedden dat je deze fotostrip de aankomende jaren overal terug zult zien?


Tip: wist je dat jouw gasten de foto's ook direct per e-mail naar zichzelf kan mailen?

​Stap 5: Op tijd vertrekken ​is het halve werk

​Er is niets zo vervelend dan te laat bij een klant arriveren. Natuurlijk overkomt het ons ook weleens dat er onverwacht iets gebeurd op de weg, maar in de allermeeste gevallen komen we netjes op tijd aan op locatie!

​We vertrekken niet alleen op tijd, maar trekken ook altijd net wat meer tijd voor de opbouw uit dan daadwerkelijk nodig.

Heerlijk op tijd beginnen, dat is ons motto!

Fotobelevenis vervoer
Fotohokje huren 50ste verjaardag​Stap 6: Een ongekende evenement

​Eenmaal opgebouwd kunnen we mooi op tijd beginnen met de foto activatie! Onze begeleider (mits opgenomen in je pakket) zal de mensen helpen bij het maken van de allermooiste foto's!

Wellicht leg je ook nog een gastenboek naast de fotobooth, dat maakt de herinnering ook voor jullie ongekend compleet.

Wil je een ongekende toestroom van mensen naar de booth? Probeer dan even om te roepen dat er gratis foto's kunnen worden gemaakt!

Des te meer foto's, des te meer vreugd!

​Overtuigd? Bekijk dan ​direct ons overzicht

^
Bel direct!