foto kast huren

Maak jouw feest onvergetelijk
zet een ​Fotokast neer

​Een fotokast zegt meer dan...

​Laat je herinneringen aan je bruiloft nooit meer vervagen! De foto's uit onze fotokast zeggen echt meer dan 1000 woorden!

Deze foto's zul je de aankomende jaren echt nog bij al je vrienden aan het prikbord zien hangen. 800 fotostrips raak je natuurlijk ook niet zomaar kwijt:)

Daarnaast zal een fotokast ook voor ongekend entertainment op jullie bruiloft zorgen. ​Vrienden en familie, die allemaal samen de allerleukste foto's kunnen maken!

Een fotokast brengt mensen ook gewoon weer eens heerlijk samen.

foto booth bruiloft loosdrecht finley
Fotokast fotokist fotodoos sharingbox voor bruiloft huren

​Een perfecte fotobelevenis

​Niets is zo erg dan een foto apparaat dat op de avond zelf helemaal niet goed blijkt te zijn. Daar gaan dan al je mooie herinneringen.

Fotobelevenis is in ​8 jaar van niets uitgegroeid tot de grootste en beste Fotobooth verhuurder van Nederland. Met een team van 15 mensen en 2 vestigingen in het land, verzorgen we jaarlijks meer dan 400 unieke fotobelevenissen.
​Van bruiloft tot aan personeelsfeestje en van 50 gasten tot aan 10.000 bezoekers op een beurs. Samen maken we er een perfecte belevenis van! 

8 jaar

Toonaangevend in fotobooth land

​1.000.000+

Afgedrukte foto herinneringen

​2000+
Zeer geslaagde evenementen

​​Absoluut een aanrader! Met de flitskist hebben we op ons trouwfeest ​de extra dimensie gekregen die wij zochten. Echt een heel leuke aanvulling van de avond.

Vanaf het moment dat de flitskist 'open' ging, heeft ie volop foto's gemaakt en bij iedereen een glimlach opgeleverd. We hebben enorm veel plezier gehad. ​Een leuk aandenken aan ons trouwfeest  .

bruidspaar fotohokje

​Michel en Marijke​​​​Echt een aanrader. Allereerst de weg naar de huwelijksdag toe, goede en complete informatie en denken overal in mee. ​

Prijs - kwaliteitsverhouding is super. Daarnaast vinden alle bruiloftsgasten de fotostrip een leuker aandenken aan het feest dan welk ander cadeautje dan ook.

fotokast huren

​Sandra en Mark

​​Ik kan alleen maar lovende woorden uitspreken over Fotobelevenis.nl.
Vanaf het moment dat ik contact met ze heb opgenomen tot naderhand, was de communicatie vlekkeloos. Heerlijk makkelijk en snel.
Het fotohokje was superleuk. We hadden een 50-jarig huwelijk van onze ouders, het publiek was dus ook een beetje ouder. ​ Zowel de gasten als ook mijn ouders vonden het helemaal te gek.

Fotohokje huren jubileum

​Christa Rosendaal


​​De Fotokast aanbieding

Van 560 euro voor 449 euro!


 * ​De hele dag op jouw bruiloft

* 400 foto's (800 fotostrips)

​* Gepersonaliseerd fotokader

* Gebracht en opgehaald

* Gastenboek

* Foto props


​Wil jij deze aanbieding claimen?

​Fotobelevenis mag zich oprecht de best beoordeelde fotobooth leverancier van Nederland noemen.
Deze te gekke klant review komt vooral omdat we echt werken voor onze klanten en simpelweg gewoon de mooiste belevenis neer willen zetten.

Laat je gasten te gekke foto's maken, dat is waar wij dan weer heel erg blij van worden.

​Hoe wij ​jouw fotokast verder opstarten?

Stap 1: We bellen altijd om je wensen door te spreken. ​


Ben je er al helemaal uit? Of nog niet helemaal? We vinden het fijn om je na deze aanvraag even te bellen. Zo kunnen we nog extra luisteren naar je wensen ​en daarbij onze expertise gebruiken om jouw ​bruiloft helemaal onvergetelijk te maken.

Photo Booth huren Amsterdam
offerte aanvragen fotohokje

​Stap 2: Een heldere offerte, geen kosten achteraf

​Om alle afspraken duidelijk op papier te hebben, stellen we altijd een vrijblijvende offerte op! Deze offerte is 7 dagen geldig, waarbij de optie op de fotobooth ook gegarandeerd is. In onze offertes zijn de kosten duidelijk uitgesplitst om jullie een goed beeld van de afspraken te geven. Natuurlijk zetten we ook atlijd nog wat optionele artikelen in de offerte om je belevenis helemaal compleet te maken.

Belangrijk is het vooral dat er geen verborgen kosten zijn die achteraf nog moeten worden betaald. Ook niet als je ongekend veel fotoprints maakt!


​Stap 3: Project opstart - met volle vaart erin

​Ken jij dat gevoel van "nog even de avond van tevoren?"
We vinden het heerlijk om vooruit te werken en al ruim voor jouw event helemaal gereed te zijn.

Je krijgt daarom na akkoord direct een vragenlijst toegestuurd met daarin allerlei info die wij nodig hebben voor een te gekke fotobelevenis. Vul deze zo snel als mogelijk in, dan gaan we er een heerlijk mooi project van maken.

Hard working people
fotostrip photobooth

​Stap 4: Het ontwerp voor jullie fotokader

​Hoe leuk is het om jullie ​stijl van de uitnodiging terug te zien op het fotokader van ​alle foto's. Onze vormgeefster maakt speciaal voor jullie de allermooiste print op, zodat dit echt een herinnering aan jullie gaat worden.

Wedden dat je deze fotostrip de aankomende jaren overal terug zult zien?


Tip: wist je dat jouw gasten de foto's ook direct per e-mail naar zichzelf kan mailen?

​Stap 5: Op tijd ​geleverd

Er is niets zo vervelend dan last minute te horen dat jouw fotokast niet op tijd wordt geleverd. Dat is nou precies de reden waarom we (indien mogelijk met de locatie) al lekker op tijd vertrekken om jouw fotokast op te bouwen. Zo kunnen de eerste gasten al direct aan de slag met het maken van foto herinneringen.


Fotobelevenis vervoer
Fotohokje huren 50ste verjaardag​Stap 6: Een ongekende evenement

​Eenmaal opgebouwd ​kan iedereen heerlijk op de foto! Natuurlijk worden deze meteen afgedrukt, per sessie komen er 2 fotostrookjes uit de fotokast rollen.

​Met het bijgeleverde gastenboek maak je de herinering helemaal compleet!

​Wil je een ongekende toestroom van mensen naar de booth? Probeer dan even om te roepen dat er gratis foto's kunnen worden gemaakt!

Des te meer foto's, des te meer vreugd!

​Overtuigd? ​Boek jouw fotokast

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Alles was heel goed geregeld. De medewerker was enthousiast! Van de bezoekers hebben we alleen maar positieve reacties gehad over de photo booth."

Bram

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!