Fotohokje huren Brabant

De kans van je leven! Fotobelevenis Zuid Nederland

Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Photobooths zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de wereld van Fotomarketing, winkelpromotie, jubilea en bruiloften. De echte fotoprint in combinatie met het foto entertainment slaat bij iedereen aan.

Wie wij zijn

Ons bedrijf is in 2011 gestart met de verhuur van fotohokjes op feesten en partijen en inmiddels doorgegroeid naar status houder ‘photobooth expert’.
Fotobelevenis heeft als missie om de ‘echte’ print weer bij de mensen thuis te krijgen! Iedereen een foto van Fotobelevenis op zijn koelkast.
Dat moet niet zomaar een foto zijn, dat moet een ongekend leuke foto zijn van hoogstaande kwaliteit!
Onze klanten zitten door heel Nederland en deels ook in België, variërend van een particulier feestje tot een 3 maanden durende fotomarketing campagne voor een groot auto merk.
Ons onderscheidende vermogen zit ‘m in de foto kwaliteit, de techniek, on-site fotomarketing expertise en onze ongekende tevreden klanten.

De kans van je leven

Voor het gebied Zuid Nederland (Fotohokje huren Brabant & Fotohokje huren Limburg) en België (Fotokot huren België) zijn we op zoek naar een enthousiaste licentiehouder om onze formule verder uit te rollen.
Een gebied waarin we nu al redelijk veel opdrachten uitvoeren, maar waarbij er nog veel potentiële klanten geen fotobelevenis afnemen.
Als licentiehouder, word je deel van onze onderneming! Samen met jou, ons team in Purmerend en onze Licentiehouder in Oost Nederland voorzien we Nederland van hoogstaande fotobooth belevenissen.
Je krijgt van ons alle mogelijke tools aangereikt om dit succesvol te starten: een fotohokje, de apparatuur, de kennis, de eerste opdrachten! Het is vervolgens jouw taak om je eigen team op te zetten in het zuiden van het land, je netwerk te verbreden en op zoek te gaan naar nieuwe potentiële klanten.
Het projectmanagement, de online promotie en facturatie wordt allemaal vanuit het centrale hoofdkantoor in Purmerend geregeld om efficiency en klantvertrouwen te garanderen.

Onze ultieme ondernemer

Ons zoekprofiel voor de meeste geschikte kandidaat bevat de volgende zoektermen:

  • affiniteit met fotografie
  • ondernemer met groei ambitie
  • woonachtig in Limburg of oost Brabant
  • stabiel & verfrissend
  • netwerker
  • ervaring in hospitality sector

Is dit jouw kans?

Wellicht dat dit aanbod niet direct al je vragen beantwoord! We kunnen algemene vragen natuurlijk ook telefonisch doornemen (0299-748025)
Ben je voor zover als mogelijk geïnformeerd, dan zien we natuurlijk graag een motivatiebrief onze kant opkomen.

We hopen snel van je te horen!

Team Fotobelevenis

Photobooth vacature

24 februari 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Alles was heel goed geregeld. De medewerker was enthousiast! Van de bezoekers hebben we alleen maar positieve reacties gehad over de photo booth."

Bram

Deze bedrijven gingen je voor!

logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!