fbpx
Fotohokje huren Brabant

De kans van je leven! Fotobelevenis Zuid Nederland

Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Photobooths zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de wereld van Fotomarketing, winkelpromotie, jubilea en bruiloften. De echte fotoprint in combinatie met het foto entertainment slaat bij iedereen aan.

Wie wij zijn

Ons bedrijf is in 2011 gestart met de verhuur van fotohokjes op feesten en partijen en inmiddels doorgegroeid naar status houder ‘photobooth expert’.
Fotobelevenis heeft als missie om de ‘echte’ print weer bij de mensen thuis te krijgen! Iedereen een foto van Fotobelevenis op zijn koelkast.
Dat moet niet zomaar een foto zijn, dat moet een ongekend leuke foto zijn van hoogstaande kwaliteit!
Onze klanten zitten door heel Nederland en deels ook in België, variërend van een particulier feestje tot een 3 maanden durende fotomarketing campagne voor een groot auto merk.
Ons onderscheidende vermogen zit ‘m in de foto kwaliteit, de techniek, on-site fotomarketing expertise en onze ongekende tevreden klanten.

De kans van je leven

Voor het gebied Zuid Nederland (Fotohokje huren Brabant & Fotohokje huren Limburg) en België (Fotokot huren België) zijn we op zoek naar een enthousiaste licentiehouder om onze formule verder uit te rollen.
Een gebied waarin we nu al redelijk veel opdrachten uitvoeren, maar waarbij er nog veel potentiële klanten geen fotobelevenis afnemen.
Als licentiehouder, word je deel van onze onderneming! Samen met jou, ons team in Purmerend en onze Licentiehouder in Oost Nederland voorzien we Nederland van hoogstaande fotobooth belevenissen.
Je krijgt van ons alle mogelijke tools aangereikt om dit succesvol te starten: een fotohokje, de apparatuur, de kennis, de eerste opdrachten! Het is vervolgens jouw taak om je eigen team op te zetten in het zuiden van het land, je netwerk te verbreden en op zoek te gaan naar nieuwe potentiële klanten.
Het projectmanagement, de online promotie en facturatie wordt allemaal vanuit het centrale hoofdkantoor in Purmerend geregeld om efficiency en klantvertrouwen te garanderen.

Onze ultieme ondernemer

Ons zoekprofiel voor de meeste geschikte kandidaat bevat de volgende zoektermen:

  • affiniteit met fotografie
  • ondernemer met groei ambitie
  • woonachtig rondom Eindhoven (het centrum van het Licentiegebied)
  • stabiel & verfrissend
  • netwerker
  • ervaring in hospitality sector

Is dit jouw kans?

Wellicht dat dit aanbod niet direct al je vragen beantwoord! We kunnen algemene vragen natuurlijk ook telefonisch doornemen (0299-748025)
Ben je voor zover als mogelijk geïnformeerd, dan zien we natuurlijk graag een motivatiebrief onze kant opkomen.

We hopen snel van je te horen!

Team Fotobelevenis

Photobooth medewerker Fotohokjes verhuur bedrijf

Facebook Comments

Photobooth vacature

24 februari 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!