Fotobooth huren met Email functie – alle foto’s beschikbaar

Fotobooth huren met Email functie

Na afloop van het event kijk je in je mailbox en zie je tot je verbazing 40 nieuwe mailtjes!

Wow, wat is dit nou?

Je opent de eerste mail:

“Hoi hoi, wat was die fotobooth met onbeperkte foto’s een succes zeg! Heb jij toevallig ook de digitale versie van de foto’s tot je beschikking? Die zou ik namelijk super graag willen hebben”

Je opent de tweede mail:

“Hi! WOW, wat hebben Maaike en ik gelachen zeg in de fotobooth! En die directe afdruk was ook echt geweldig, wat een gekke foto’s. Heb jij toevallig ook de digitale versie van de fotostrip?”

De overige 38 mails blijken soortgelijke teksten te bevatten. Een hele dag na werk om alle gemaakte foto’s ook digitaal te sturen naar alle gasten.

Het resultaat van een fotobooth

Werkelijk iedereen zal genieten van onze fotobooth inclusief props en begeleiding! Jong of oud, man of vrouw.Iedereen zal genieten tijdens het foto’s maken in de photo booth!

En allemaal worden ze na de fotosessie een beetje hebberig.

Sowieso willen ze allemaal een te gekke fotoprint die mee naar huis gaat, maar daarnaast zijn er ook een heleboel mensen die de foto’s na afloop graag digitaal zouden willen ontvangen.

De oplossing

Een iPad naast de fotobooth waarmee mensen hun foto direct naar zichzelf kunnen sturen.

Merkbeleving - Maak je klanten gek met een photobooth in je winkel

Waarom zit de iPad niet in de fotobooth ingebouwd?

Wij houden van ongekend veel foto’s op een feest of evenement. Dat betekent dat we het heerlijk vinden als er een dikke rij wachtende mensen voor onze photobooths staan.
Maar, om onze gasten niet al te lang in de rij te laten staan, proberen we de tijd dat mensen bezig zijn met ons apparaat zo kort als mogelijk te houden.
Stel dat ze na het nemen van de foto’s ook nog uitgebreid hun email adres in de photobooth kunnen invullen, dan zal dat veel te veel tijd innemen.

Photobooth bus op Reuring in Purmerend

Daarom hebben wij besloten om de foto’s op een iPad te vertonen, welke buiten de fotobooth staat. Hiermee kan een goede doorstroom worden gegarandeerd. Via de iPad kunnen je gasten de foto’s ook onbeperkt printen. Laat je gasten allemaal met foto’s na afloop naar huis gaan is ons motto. Het liefst met 640 fotostrips in hun broekzak.

Direct de foto’s versturen?

Voor het direct versturen van de foto’s is er een toegankelijk Wifi punt nodig op locatie, zodat wij onze fotobooth ook aan het netwerk kunnen koppelen.

Is er geen Wifi Netwerk aanwezig, dan kunnen we tegen een kleine vergoeding van 10 euro per event een Mifi Router meenemen, waarmee we zelf voor een Wifi punt zorgen.

Het is ook mogelijk om de foto’s pas later te versturen (de eerste werkdag na het evenement als we de computer op de zaak met internet verbinden).

Fotostrip Fotohokje Heineken

Gekozen voor het Picture Perfect Pakket?

Heb jij gekozen voor ons Picture Perfect Pakket? Dan geeft dit pakket je de mogelijkheid om de verstuurde e-mail helemaal te personaliseren.
De tekst in de E-mail is helemaal HTML bewerkbaar en kan dus ook van logo’s en links worden voorzien.

Afzender van de E-mail

Standaard staat ons mailadres als afzender geselecteerd, maar dat kan natuurlijk ook het mailadres van jullie worden! Dit maakt het wel zo persoonlijk

Onderwerp van de E-mail

Zet hier een leuke titel in, zodat mensen in hun overvolle mailbox direct zien dat ze deze mail als eerste moeten openen. Bijvoorbeeld “Jouw te gekke foto herinnering uit de fotobooth”

De hoofdtekst in de E-mail

De hoofdtekst in helemaal HTML bewerkbaar. Dat wil zeggen dat we verschillende soorten lettertypes kunnen toeveogen, links naar uw website of acties en daarnaast ook nog een logo of afbeelding toe kunnen voegen. Zo maak je het helemaal persoonlijk.
Om je met de tekst verder te helpen, kan je onderstaand eerder gebruikte teksten ter inspiratie gebruiken.

Personeelsfeest –Bedankt dat je er vanavond was!

Hierbij je herinnering aan het personeelsfeest 2018

Groet van de Party Squad

Feest organisator – Leuk dat je er was vanavond!

Voor jou deze….

FeelGoooooood Fotobelevenis.

Save the date :

27 september 2019

Open dag bedrijf – Beste bezoeker van het Open Huis van …..,

Hierbij sturen wij jou de foto op die je vandaag gemaakt hebt in de fotobus. Je staat er goed op! Bedankt voor je aanwezigheid bij het Open Huis.

Tot ziens!

Foto activatie op een beurs – Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze stand.

Wij wensen u veel succes met uw LinkedIn foto.

Email adressen afvangen voor een nieuwsbrief?

Natuurlijk is dat ook mogelijk met onze fotobooth! We kunnen bijvoorbeeld pas de foto afdrukken als mensen hun mailadres in hebben gevuld.
Om helemaal AVG proof te zijn, vertonen we wel altijd een disclaimer om te vermelden dat we hun mailadres zullen gebruiken.
Wedden dat ze dat voor een ‘echte’ foto afdruk helemaal geen probleem vinden?

Foto’s uit de fotobooth delen op social media?

De foto’s verspreiden via Social media is zeker ook een optie. In deze blog leggen we daar alles over uit.
De meest gekozen optie is die van social media zoals Facebook Twitter en Instagram icons onder aan de mail te implementeren.
Zo kunnen mensen thuis op de bank de foto eenvoudig op hun social media delen.

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

Joop & Iris

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!