fbpx

Fotohokje en bruidsfotografie

Boek het fotohokje en bruidsfotografie samen! Ga jij binnenkort trouwen? Ben jij naast een fotohokje ook op zoek naar een professionele bruidsfotograaf? Jasper Lensselink is professioneel fotograaf en te boeken voor jouw bruidsfoto’s.

Jasper Lensselink is vier keer genomineerd voor de bruidsfoto award, Zijn fotografie kan als hoogstaand worden beschouwd, maar is vooral gecreëerd vanuit passie worden omschreven.

 

Maak jouw bruiloft compleet!

Want een bruiloft is niet compleet zonder die prachtige foto’s als aandenken. Bij Fotobelevenis kan jij terecht voor zowel het boeken van een fotohokje voor jouw gasten, als voor een professionele fotograaf.

Omdat we de combi van een fotohokje en bruidsfotografie natuurlijk super leuk vinden, hebben we speciaal voor jullie het combipakket.
Het bestaat uit 5 uur bruidsfotografie + 3 uur begeleid fotohokje voor 1575,-

Fotohokje en bruidsfotografie
Fotofokje en bruidsfotografie
Facebook Comments

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!