fbpx
Fotohokje huren huwelijksverjaardag

Huwelijksverjaardag vieren? Huur een fotohokje op je feest

Fotohokje huren op je huwelijksjubileum

Kan jij het je nog herinneren? Die dag dat jullie gingen trouwen? De spanning vooraf, het weer op jullie trouwdag, de fotoshoot en natuurlijk het feestje in de avond!
Als je een huwelijksverjaardag gaat vieren, zal je waarschijnlijk mooie gedachten aan je trouwdag hebben. Gedachten die door de jaren heen door je bruidsfilm of bruidsfoto’s nog helder op je netvlies staan.

Maar nu zoveel jaar later, is het tijd voor een feestje! Want, jullie hebben samen een mijlpaal bereikt en dat betekent dat jullie echt onwijs veel van elkaar houden!
Om ervoor te zorgen dat dit feest geen eindstation in jullie huwelijk gaat worden, nemen wij je in deze blog mee in de wereld van het huwelijksjubileum, met allerlei tips & tricks voor een ongekend huwelijks jubileum feest.

Maar onze allergrootste tip onthullen we meteen aan je:

Huur een fotohokje op je huwelijksverjaardag en laat je gasten te gekke herinneringen maken. De foto’s worden direct op locatie afgedrukt en zijn het ultieme aandenken aan jullie feest.

Heb ik een huwelijksverjaardag gemist?

Voordat je een feestje kan geven, is het natuurlijk goed om te weten of het ook tijd is voor een feestje! Het is (zo prent Marijn me elke keer in) de grootste zonde om je huwelijksverjaardag te missen: De meest gevierde huwelijksjubilea, (waar je man zeker met een bloemetje thuis zou moeten komen) zijn:

1 jaar getrouwd – katoenen bruiloft
5 jaar getrouwd – houten bruiloft
12,5 jaar getrouwd – koperen bruiloft
25 jaar getrouwd – zilveren bruiloft
40 jaar getrouwd – robijnen bruiloft
50 jaar getrouwd – gouden bruiloft
60 jaar getrouwd – diamanten bruiloft
70 jaar getrouwd – platina bruiloft
75 jaar getrouwd – albast bruiloft
80 jaar getrouwd – eiken bruiloft
90 jaar getrouwd – granieten bruiloft

Wanneer vier je een feest voor je huwelijksverjaardag?

De eerste verjaardag van een huwelijk is doorgaans net zo speciaal als de eerste verjaardag van je kinderen. Het is zo’n mijlpaal waarop je denkt: “zo, dat hebben we mooi even gehaald” en waarop je ook denkt “wat vliegt een jaar toch snel voorbij”.
Doorgaans wordt het eerste huwelijksjubileum gevierd met een heerlijk intiem diner en een nachtje weg. Gewoon even heerlijk samen zijn.

De grotere huwelijksfeesten worden doorgaans pas gevierd als mensen wat langer bij elkaar zijn. 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd en 50 jaar getrouwd zijn de meest gevierde huwelijksverjaardagen.

Bij het 12,5 jaar huwelijksfeest van mijn ouders werd er een besloten feestje gevierd op een bowlingbaan, werd er bij 25 jaar getrouwd een locatie afgehuurd voor een leuk feest en gingen we bij 40 jaar getrouwd met de hele familie een weekend weg! Ik kan niet wachten tot ze 50 jaar getrouwd zijn.

5 te gekke manieren om je huwelijksverjaardag te vieren

Vraag je eerst eens af waarom je het wilt vieren? Is het omdat je echt nooit had verwacht zo lang bij elkaar te zijn? Of dat je het een mooi moment vindt om weer eens heerlijk samen met jullie vrienden een avond samen door te brengen. Waarschijnlijk is het de laatste gedachten, laat dat dan ook het uitgangspunt van je feest zijn. Samen zijn en samen genieten.

Thema feest

Hoe vaak ga jij nog uit met je vrienden? Het antwoord is waarschijnlijk voor bijna iedereen hetzelfde.. Bijna nooit meer! Hoe fijn is het dan om een zaal(tje) af te huren, een DJ te boeken en dan een thema feest te organiseren?
Een thema maakt de avond doorgaans veel gezelliger en ook losser.
Leuke thema’s voor een huwelijksverjaardag zijn: Great Gatsby / jaren 50 / jaren 80 / maffia

Te gekke feestartikelen koop ik zelf altijd bij Feestbeest.nl, die hebben echt werkelijk alles voor een leuk feestje.

Uit eten voor een lange tafelsessie

Wat is er nou fijner dan met al je goede vrienden uit eten te gaan? Voor een intiemere setting is het vaak erg leuk om heerlijk te dineren. De verhalen over vroeger zullen vloeien naarmate de wijn dat ook doet. Zelf heb ik afgelopen jaar voor mijn 40ste verjaardag van deze tip gebruik gemaakt en we hebben echt een onvergetelijke avond gehad. Natuurlijk had ik een polaroid camera meegenomen om alle herinneringen op een originele manier vast te leggen.

Huur een bootje en ga varen

Ze zijn er in alle maten en uitvoeringen te huur, een boot! Het kabbelende water, de wind door de haren, het geeft iedereen zo’n heerlijk rozig gevoel. Eten kan je natuurlijk op de boot doen, of je laat de boot bij een leuk restaurant aan het water aanleggen. Een ontspannen dag gegarandeerd.

Ga heerlijk kamperen met je vrienden

De laatste kinderen worden in de tent gestopt om te gaan slapen, tijd voor jullie om het kampvuur aan te steken en de flessen wijn open te trekken. Na een korte speech kondig je de Singer Songwriter aan die een uurtje langskomt om oude favoriete nummertje te spelen op zijn gitaar. Een avond om niet snel te vergeten.

Vernieuw je trouwbelofte

Voor een tweede keer trouwen mag officieel niet in Nederland, maar je trouwbelofte vernieuwen kan natuurlijk altijd! Elkaar nogmaals het Ja- woord geven, in voor- en tegenspoed! En dat in het bijzijn van je familie en je vrienden. Het vernieuwen van de trouwgelofte is echt een nieuwe trend aan het worden.

Hoe zorg ik voor leuk entertainment op mijn huwelijksjubileum?

Een plaatjes draaier op een feestje doet het altijd goed! Voor het heerlijke achtergrond muziekje of echt bedoeld om mensen op een dansvloer te krijgen. Maar wat dacht je daarnaast van een fotohokje op je feest? Foto entertainment voor je gasten, met een direct fotoprint als resultaat. Gegarandeerd dat er een rij voor het fotohokje zal gaan vormen, want al je vrienden willen natuurlijk ook met jullie op de foto! Onze photobooths zijn super mobiel en werkelijk op elke locatie neer te zetten.

photobooth jubileum huwelijksverjaardag

Hoe werkt zo’n fotohokje?

Waarschijnlijk heb je weleens in een pasfotohokje gezeten. Er werden toen enkele foto’s gemaakt, welke direct uit werden geprint.
Onze fotohokjes werken exact hetzelfde, maar zijn geoptimaliseerd voor grappige feest foto’s.
Er worden standaard 4 foto’s gemaakt, welke direct op een fotostrip worden afgedrukt. Deze fotostrip kunnen we voorzien van jullie logo of naam, het is de herinnering die nog jaren bij mensen op het prikbord hangt.

TIP: Leg naast de fotobooth een mooi gastenbooek neer, zodat mensen daar een fotostrip in kunnen plakken en direct een leuke persoonlijke boodschap voor jullie op kunnen schrijven. Mooie gastenboeken verkopen we via onze webshop Shop.Fotobelevenis.nl

Waarom een fotohokje op mijn huwelijksjubileum?

Na afloop van het feest ter ere van de huwelijksverjaardag, ligt er een groot boek op tafel.
Je slaat het boek open en ziet daar foto’s van alle gasten in terug met daaronder een persoonlijke boodschap. Naar mate de bladzijden vorderen, vorderde ook de avond.
Deze avond was al onvergetelijk, maar deze tastbare herinneringen maakt het helemaal compleet.
Dat is de kracht van een fotobooth. Herinneringen maken en direct afdrukken.

Welke type fotohokje past bij een huwelijksverjaardag?

Er zijn verschillende soorten fotohokjes te huren, de term foto booth huren of photo booth huren wordt ook veel gebruikt. Van een ouderwets pasfotohokje tot aan een foto box en van een fotokist tot aan een retro Volkswagen busje met daarin een fotohokje ingebouwd.

Allemaal hebben ze 1 gemeenschappelijke deler. Mensen kunnen super grappige foto’s maken welke direct worden afgedrukt. Natuurlijk kunnen jullie de gasten ook via onze iPad naar zichzelf E-mailen.

Wil je het onderste uit de kan halen, dan raad ik je deze blog aan over de juiste photobootj keuze op een feest.

    Het meest populair op huwelijksverjaardagen zijn:

  • Fotohokje – een mobiel pasfotohokje dat op jullie locatie wordt opgebouwd. De gasten kunnen er met ongeveer vijf man induiken en ongekend mooie foto’s maken.
  • Fotobusje – een retro volkswagen busje, type T2 met daarin een professioneel fotohokje. Zet het bus op het terras van je feestlocatie en iedereen zal helemaal los gaan in de bus.
  • Flitskist – een schitterend vormgegeven fotozuil met een achtergrond systeem, waar je gasten in een redelijk open ruimte leuke (groeps) foto’s kunnen maken.
  • Fotokast – een compacte fotobooth met een ongelofelijke flitskracht voor de mooiste foto’s.

 

Fotohokje huren Huwelijksverjaardag

 

Extra tips

Bekijk ook onderstaande verzamelplatforms eens.. Het geeft je direct een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van jubileum vieren:

 

Facebook Comments

Photobooth huren jubileum

18 januari 2018

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!