Fotohokje huren sinterklaasfeest

Fotohokje huren Sinterklaas feest op het bedrijf

Fotohokje huren sinterklaas feest

Kan jij het je nog herinneren? Het Sinterklaasfeest op het werk van je ouders.

Als kind van 6 vond ik het al super tof om zo nu en dan bij mijn vader op zijn werk rond te lopen, laat staan daar ook Sinterklaas te ontmoeten.

Geweldig was het destijds, maar hoe geweldig had het geweest als ik daar nu nog een tastbare herinnering van had.
Het cadeau dat ik destijds kreeg ik allang verkocht op een rommelmarkt en de pepernoten heb ik direct opgegeten.
Foto’s werden er wel gemaakt door het bedrijf, maar niet veel verder verspreid geloof ik.

Hadden ze nou maar een fotohokje van Fotobelevenis op het sinterklaasfeest neergezet. Dan had ik daar samen met mijn ouders een te gekke foto herinnering kunnen maken.

Ach, je mag een gegeven paard van Sinterklaas niet in de bek kijken, ik ben super dankbaar voor wat ik toen heb gekregen hoor:)

Dank u Sinterklaasje.

Sinterklaas tijdens een bedrijfsfeest
www.partyboot-brandaris.nl/sinterklaas/

Waarom een fotohokje inzetten op het sinterklaasfeest

Ja, ik kan wel duizend redenen verzinnen waarom je dit zou moeten doen:) Maar de beste reden is denk ik dat onze photobooths voor een blijvende herinnering zorgen.

Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor papa en mama en natuurlijk het bedrijf zelf! Want natuurlijk mogen jullie zelf ook even met z’n allen de photobooth induiken voor een te gekke herinnering.

Momenten die niet meer verloren zullen gaan door de te gekke foto print die direct uit de fotobooth komt rollen.

En weet je wat helemaal mooi is? We werken als 1 van de weinige fotobooth bedrijven in Nederland met onbeperkte foto prints. M.a.w. duik jij met je gezin het sinterklaas fotohokje in, dan krijgen jullie allemaal een foto print mee naar huis. Zo kan iedereen zijn foto herinneringen doos aanvullen met deze te gekke fotostrip.

Fotobooth huren sinterklaasfeest

Daarnaast bewaren we ook alle digitale foto’s altijd en alle foto’s van jouw feest sturen wij dus ook door naar de party squad. Zo gaan al die mooie momenten echt nooit verloren.

Hoe werkt een fotohokje eigenlijk?

Waarschijnlijk heb je zelf ooit weleens pasfoto’s laten maken in zo’n officieel fotohokje op bijvoorbeeld een treinstation.n Vaak krijg je daar 1 kans voor het maken van een goede foto, bij ons krijg je er wel vier!

In het scherm aan de binnenzijde van het fotohokje kan je precies zien welke pose je aanneemt. Dat is ook de reden dat onderstaande foto’s van mijzelf zo lekker zijn gelukt:) Ik kan mezelf in allerlei gekke bochten positioneren.

Als ik op de rode knop in het hokje druk, dan start de computer met aftellen.. 5-4-3-2-1.. Voel jij ‘m al aankomen? Iedereen zal bij 0 super gekke bekken gaan trekken.

Direct na het maken van de foto’s wordt er een preview vertoond, waarbij doorgaans iedereen het uitgilt van het lachen.

Daarna telt de computer weer verder voor de tweede foto… Na 4 foto’s worden de foto’s door de computer automatisch op een fotostripje gepositioneerd en afgedrukt op onze professionele fotoprinter.

Iedereen is dol enthousiast en vraagt meteen aan onze steeds populairder wordende begeleider of de foto ook meerdere malen kan worden afgedrukt. Dat is eenvoudig mogelijk via de iPad die naast de fotobooth staat.

Zo weten wij zeker dat alle gasten er met een mooie tastbare herinnering vandoor gaan.

Wedden dat ze later op de avond nog een keer achterin de rij aan gaan sluiten?

Welke fotohokje past het beste op ons sinterklaasfeest?

We verhuren verschillende soorten fotohokje, ook wel photobooths genoemd.
In deze blog ‘photobooth huren keuzegids’ hebben we zo goed als mogelijk alle verschillen in de photobooths uit elkaar gezet.

Voor een Sinterklaasfeest zou ik zelf vooral ons Fotohokje aanraden. Dit omdat we daar een paar super leuke thema achterwanden bij hebben:)
Maar, je kan ook eens kijken naar onze:

Fotokast

Flitskist

VW-Fotobus

Hoe tune ik mijn photobooth helemaal naar een sinterklaas thema?

Om het sinterklaas thema helemaal terug te laten komen in het fotohokje bieden we verschillende opties aan.

Fotostrip in Sinterklaas stijl

De fotostrips uit het fotohokje kunnen we helemaal personaliseren. Dat zit bij onze prijs inbegrepen en onze vormgeefster maakt in samenspraak met jullie de allermooiste foto strips op.

Een datum, logo en naam van het feest is vaak aan te raden, zodat mensen over 10 jaar nog precies weten waar de foto is genomen. Een dierbare herinnering die nog lang zal blijven voortbestaan.

We horen echt ongelooflijk vaak van klanten dat ze na twee jaar nog steeds die leuke fotostrips op kantoor hebben hangen!

Wil je wat meer inspiratie opdoen? De blog over ‘de perfecte fotostrip uit een fotohokje’ laat alle mogelijkheden zien.

Fotohokje huren sinterklaasfeest

Achterwand in de fotobooth

In ons fotohokje en onze fotobus is het mogelijk om een sinterklaas achterwand te installeren. Deze achterwanden maken de sinterklaas beleving helemaal af.

Voor de overige foto machines is het mogelijk om een vrijstaande achterwand met leuke linten te bestellen. Deze linten geven de foto’s een extra feestelijk karakter mee.

Achterwanden fotohokje sinterklaasfeest

Sinterklaas foto props

Natuurlijk zorgen we voor een leuke attributenkist gevuld met allerlei sinterklaas items. Veelal zijn de kinderen ook al verkleed, waardoor de foto’s ongelofelijk leuk worden.

Maar, om het dit jaar compleet te maken, kan je alvast deze foto props downloaden vanuit onze webshop en zelf uitknippen! Zo maken we samen de fotobelevenis te gek.

Foto props sinterklaas op een stokje

Gepersonaliseerde mail functie

Via onze iPad (welke altijd naast een photobooth staat) is het mogelijk om je foto naar een e-mail adres te sturen zodat je ‘m ook digitaal tot beschikking hebt. De tekst in deze mail is door onze opdrachtgevers helemaal te personaliseren.

Zo kan jij je gasten een super leuke zomerse groet meegeven en eenvoudig bedanken voor hun aanwezigheid tijdens het sinterklaasfeestje. Meer over deze optie is te lezen op deze pagina over een fotohokje met email functie.

GIF photobooth

Met onze GIF animated photobooth optie, worden de foto’s uit een fotobooth achter elkaar geplakt in een oneindige loop. Ook wel bekend als de Boomerang gif. Het GIFje is een super leuk extra aandenken aan de avond en kan eenvoudig via de iPad naar de mensen hun mail worden verstuurd.

Voorzien van een leuk sinterklaas kader blijft dit een te gekke digitale herinnering aan het feestje.

Meer over deze optie is te lezen in deze ‘GIF Booth‘ blog.

Ik weet genoeg, laat mij de prijzen zien!

Verderop in het jaar nog een leuk zakelijk evenement

Mocht je prive dit jaar nog iets te vieren hebben:

– Fotohkje huren voor je bruiloft

Photobooth fotohokjePhotobooth huren zakelijk

7 november 2022

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

Joop & Iris

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!