Instagram Frame Fotomarketing Trend

Maak Fotomarketing succesvoller met een Instagram frame


Social media frame voor ‘Feel Good Brand Exposure?’

Ons levensgroot Instagram Frame gaat je daar ongetwijfeld bij helpen!
Laat mensen te gekke selfies maken, laat ze genieten en laat jouw marketing boodschap daar onderdeel van zijn.

Dat klinkt bij voorbaat toch al helemaal geweldig? Bestel dan het Instagram Frame via onze Webshop (Photoboothprops.nl)

Personaliseren van het instagram frame?

Het Instagram frame is professioneel vervaardigd uit stevig foam en onze vormgeefster kan het frame helemaal personaliseren naar jouw wensen. Daarnaast is dit frame ook te personaliseren naar andere social media kanalen zoals een Tinder frame, een Facebook frame, een Pinterest rame of een ouderwets Polaroid Frame.
De ideale manier om jouw marketing boodschap mee te geven aan je doelgroep. En weet je wat helemaal leuk is? Je hoeft er niet meteen 100 te bestellen, ze zijn al vanaf 1 stuks te bestellen!

Maak jouw social media marketing completer

Om deze fotobelevenis helemaal compleet te maken, is het ook mogelijk één van onze photobooth apparaten erbij te huren. Het grote voordeel hiervan is dat je mensen naast een grappige digitale foto ook een ‘echte’ fotoprint meegeeft! Deze fotoprint zal bij thuiskomst direct op een prikbord worden gehangen, waarna mensen een jaar lang van jouw fotoprint genieten!
De volgende photo booth apparaten raden we aan in cominatie met een Social media frame:

Polaroid Printer

Laat je gasten grappige selfies maken met hun telefoon, van zichzelf in het social media frame. Deze foto kunnen ze via een eenvoudige wifi koppeling direct afdrukken in de printer. Het resultaat is een polaroid foto met het ouderwetse polaroid formaat. Aan de foto zit ook een unieke afscheurstrook, welke voor eventuele kortingsacties kan worden gebruikt. Lees meer over deze polaroid printer in het Orginele Give-Away artikel.

Hashtag Printer

Het principe van de Instagram printer is grotendeels hetzelfde als de polaroid printer, mensen kunnen ook hier grappige selfies maken met het instagram frame. Deze foto kunnen ze met een door jullie bedachte hashtag op Instagram of Twitter plaatsen. Eenmaal geplaatst, wordt de foto direct in de hashtagprinter unit afgedrukt.  Weer direct een ‘echte’ foto in de hand. Lees meer over deze printer in het Hashtag Photobox Social Media Printer artikel.

Polaroid Camera

Een grote contrast is er in de foto wereld bijna niet.. Het digitale tijdperk van Instagram, met als eindproduct de ouderwetse polaroid foto. Verras je gasten met deze unieke tastbare herinnering. Om je polaroid foto helemaal in stijl mee te geven, is het mogelijk om ook gepersonaliseerde fotomapjes erbij af te nemen. Polaroid camera’s verhuren we via onze webshop Polaroidbelevenis.nl.

Fotograaf met Printer

Ons bedrijf is opgericht door een fotograaf, dus natuurlijk leveren we ook fotografen op locatie! Om het helemaal uniek te maken, heeft hij ook een printer unit bij zich, waarbij direct alle foto’s af worden gedrukt! Noem het foto marketing, noem het foto activatie.. Wij noemen het een uniek aandenken aan een evenemnent met meerwaarde. Meer over dit product kan je terugvinden in het artikel Foto Marketing Pur Sang.

Feel Good Brand Exposure

Uiteindelijk heeft het social media frame als hoofddoel om je klanten te laten lachen en natuurlijk naar huis te laten gaan met grappige foto’s.

Ben jij benieuwd naar de vele mogelijkheden voor ‘het succesvol inzetten van fotomarketing’? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een inspiratiesessie.
Het Instagram frame / photobooth frame is eenvoudig te bestellen via onze site Polaroidbelevenis

En nu we het toch over Marketing hebben! Volg jij ons al op Instagram?

 social media frame instagram

Photobooths fotomarketing

17 januari 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!