Gif animatied photobooth

GIF photo booth – Foto activatie

What the GIF photo booth!

De trend voor fotomarketing in 2017 wordt ongetwijfeld de GIF booth! Korte foto filmpjes die eenvoudig zijn te delen via Social Media. In een tijdperk waarbij elke vernieuwend prikkel op social media kan leiden tot leads, heeft GIF animatie alle potentie om veel op te gaan leveren.

Wat houdt een GIF fotohokje nou precies in? Welke variaties zijn er allemaal mogelijk? In deze blog nemen wij je mee in de wereld van GIF Animatie.

Hoe spreek ik dat eigenlijk uit GIF photo booth?

Laten we beginnen met hoe we dit woord uitspreken. Niet als Jif, maar echt als het engelse Give.

Gif is een foto formaat en heeft als definitie: Graphics Interchange Format, met andere worden er kunnen verschillende foto’s in het bestand worden opgeslagen.
Als dit foto’s zijn die onder dezelfde omstandigheden zijn gefotografeerd, maar waarbij alleen een persoon van positie verandert, zal dit als een soort van filmpje overkomen bij de persoon die naar het GIF bestand kijkt!

Kijk, daar zit nou de kracht van GIF… Een look alike filmpje, maar dan onder fotografisch licht gemaakt!

gif booth huren voor je feest of bruiloft.

Is GIF booth optie ook in de bestaande photo booth mogelijk?

De aanpak van ons nieuwe product hebben we ook vanuit deze visie opgestart: Hoogstaande fotokwaliteit in combinatie met GIF animatie fotohokjes software. Dit is dan ook de reden dat we geen geheel nieuw apparaat introduceren, maar het als extra optie aanbieden op de markt!

De trend van GIF photo booths zien we ook bij andere leveranciers opduiken. Enkele van hen hebben geïnvesteerd in apparatuur van GIFGIF Global, een ipad op een statief met daaromheen een continue ringlicht. Op het apparaat wordt een kort filmpje geschoten, waaruit de foto’s (ipad film kwaliteit) worden samengevoegd tot GIF formaat. Super cool natuurlijk, maar ons technisch team heeft na een kritische analyse besloten om het anders aan te pakken dan de rest en de GIF optie in te bouwen in onze bestaande photo booths.

Waarom wij niet voor dit apparaat hebben gekozen heeft de volgende redenen:
– Bij ons is de GIF booth optie verpakt in een Flitskist, fotohokje of fotobus, waardoor we hoogstaande foto kwaliteit kunnen garanderen
– We werken niet met de felle LED continue lamp, maar gebruiken flitslicht in combinatie met een zachte continue verlichting
– Standaard worden er bij onze apparaten leuke achterwanden geleverd
– Het aller grootste voordeel is naar onze mening dat wij naast het GIF filmpje ook gewoon te gekke foto’s af kunnen drukken van ongekende kwaliteit! Een echte photo booth dus experience, in combinatie met een GIF animated optie.

Kan je mij hier meer over vertellen?

Ben je geïnteresseerd om meer informatie te ontvangen over de GIF booth, bel ons dan gerust voor een inspirerend gesprek.

GIF Animated Fotohokjes zijn uitermate goed in te zetten bij: Foto activatie op beurzen/ foto marketing bij winkel openingen / bruiloften / evenementen

Facebook Comments

Photobooths fotomarketing

6 november 2016

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Heel fijn om met Fotobelevenis samen te werken. Goede follow up, redelijke prijzen, leuk personeel en het hele concept is gewoon geweldig en al het personeel was heel enthousiast en heeft opnieuw een mooie blijvende herinnering meegekregen. Voor herhaling vatbaar!"

Nienke

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
logo Armade Music photobooth

© 2023 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!