Gif booth huren

GIF booth huren | meer beweging valt op

Ben jij de gelukkige die binnenkort een event mag gaan organiseren en ben je op zoek naar entertainment dat impact zal maken?

Door een GIF booth neer te zetten, geef je mensen een unieke kans om samen met hun vrienden of collega’s de leukste gifjes te maken.

In deze blog laat ik je alle mogelijkheden van onze GIF booth zien, zodat jij de blits kunt gaan maken binnen jouw team!

GIF Animated, wat is het precies?

GIF is een fotoformaat en is de afkorting van: Graphics Interchange Format. Nou ja, met andere woorden.. Er worden verschillende foto’s in het bestand opgeslagen.

Ten opzichte van een standaard foto is een GIF doorgaans leuker om naar te kijken omdat het simpelweg gewoon beweegt.

Eigenlijk valt het dus wat meer op en dat is doorgaans ook wat de mensen die onze GIF booth huren voor ogen hebben. Voor beurzen, feesten en merkactivaties is een GIF booth echt heel erg leuk. De GIF animatie is daarbij ook direct via de mail te versturen en daarna te delen via sociale media.

gif booth huren voor een feestje
Gif booth huren marketing
gif booth huren photobooth

Wat is het verschil tussen een photobooth en een GIF booth?

Het verschil tussen beide booths zit ‘m in de manier van beeld maken.

Bij een photobooth wordt er een echte foto gemaakt, waarbij de combinatie van flitslicht en sluitertijd een perfect gemaakte foto op zal leveren.

Bij een GIF booth wordt er gewerkt met video in combinatie van continue verlichting. Hier is vooral de invloed van het licht een belangrijke factor op het uiteindelijke resultaat.

Bij een photobooth krijg je als eindresultaat een echte foto-afdruk mee naar huis, terwijl je bij een GIF booth het gif’je naar jezelf kunt mailen, en deze vervolgens op sociale media kan plaatsen.

Is er ook een combinatie van photobooth en GIF mogelijk?

We durven het eigenlijk wel te zeggen: de combinatie van een geweldige photo- en GIF booth is heel erg uniek in Nederland.

Veelal is het een GIF booth of een photobooth die je kunt huren, maar onze Fotozuil is in beide heel erg goed. Je kunt bij ons dus een GIF photobooth huren.

Let wel op: vanuit ervaring weten we dat er bij een combinatie van beiden vooral heel veel interesse in onze photo booth is en in mindere mate de GIF functie. Wil je beide functies optimaal gebruiken, dan raden wij je aan om een host bij de Fotozuil neer te zetten. Dit kan een gastheer of/ -vrouw vanuit ons team zijn, maar natuurlijk staat het jullie vrij om daar eigen mensen bij te zetten.

GIF photo booth huren bruiloft

Ik wil de GIF graag personaliseren

Het maken van een gifje is voor velen al leuk, maar hoe tof is het als deze GIF ook nog eens wordt voorzien van een mooi kader. Een kader met daarop jullie trouwdatum, bedrijfslogo of slogan. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de kleuren of elementen van jullie trouwkaart of bedrijfshuisstijl hierop te laten terugkomen! Juist deze personalisatie maakt het maken van GIF’je zo interessant voor veel bedrijven, want hoe leuk is het om je eigen fotokader overal langs te zien komen. Wist je trouwens dat wij ook het kader rondom de foto’s kunnen laten bewegen? Zo vallen jouw gemaakt gifjes nog meer op!

Raden jullie een backdrop aan?

Een gifje op zich is natuurlijk al heel erg leuk, maar je kunt het geheel altijd nog completer maken.

Wat dacht je van een geweldige backdrop waar mensen voor kunnen staan tijdens het maken van de GIF! Het plaatsen van een backdrop heeft wat verschillende voordelen:

– Je creëert echt een leuke fotohoek

– Mensen blijven beter op de juiste afstand staan

– Gasten die achterlangs lopen zullen niet zichtbaar zijn

– Met onze nieuwste unieke premium backdrops zorg je voor een ongekend luxe uitstraling

Om deze vraag dus kort te beantwoorden.. Jazeker raden wij een backdrop bij de inhuur van een GIF booth aan.

Hoe werkt de installatie van de GIF booth?

Goed om te weten is wellicht dat wij de GIF booth op komen bouwen en daarna natuurlijk een complete uitleg van de werking geven. Doorgaans halen wij ‘m na afloop weer op en worden de gemaakte gifjes binnen enkele dagen via Wetransfer je kant opgestuurd.

Gif photobooth huren voor merkactivatie
GIF booth activatie voor Jackie in de Bijenkorf Rotterdam

Hopelijk heeft deze blog je weer wat verder geholpen. Via onderstaande knop kan je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk kan je ons ook altijd even contacten.

Photobooth fotohokje

7 februari 2023

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!