De 10 voordelen van een begeleider bij een fotohokje - goedkoop fotohokje huren?

Goedkoop fotohokje huren – de 10 voordelen ontrafeld

Klant:”Beste Jasper, laatst heb ik jullie flitskist foto booth op de beurs uitgeprobeerd en dat ging super makkelijk. Daar heb ik toch geen begeleider voor nodig? Dat scheelt me namelijk aanzienlijk in de kosten.”

Ik” Heel fijn om te horen dat onze flitskist zo gebruiksvriendelijk en ik snap u punt over kostenbesparing. Maar stelt u zich nou eens voor dat de techniek plotseling te wensen over laat (flitser, computers en camera’s vallen nou eenmaal onder gevoelige apparatuur), dan staat u daar met een flitskist die niet werkt. Het resultaat zal dan zijn dat u helemaal geen foto’s heeft van het bijzondere moment en dat ook niet overnieuw kan doen. U niet tevreden, wij zijn niet tevreden, en waarschijnlijk krijgen we er dan nog een slechte review voor als dank.”

Klant:”Ok, zo had ik het inderdaad nog niet bekeken. Nu snap ik waarom jullie foto entertainment expert zijn.”

Naar aanleiding van dit telefoongesprek ben ik eens op een rustig plekje gaan zitten en gaan overdenken waarom wij onze fotobelevenissen op feesten en partijen altijd* begeleid verhuren en daarmee vaak niet in aanmerking komen voor de term ‘Goedkoop fotohokje huren’.
(*op beurzen verhuren we de fotohokjes wel onbeheerd, maar met kwaliteitsbewaking door online monitoring)

Het grootste nadeel van een begeleider

Laat ik beginnen bij het grootste nadeel van zo’n top begeleider bij een fotohokje. Goedkoop fotohokje huren wordt ietsjes duurder. Maar, de kwaliteit van de hele belevenis is niet te vergelijken met het andere uiterste.

Kijkend naar de ondernemer betekent dit voor een ondernemer dat hij personeel in dienst moet nemen. Personeel dat zijn top team komt versterken, dat moet worden getraind en dat de passie van het bedrijf uitstraalt. Het inzetten van personeel kost geld, helemaal als een ondernemer zijn personeel niet uit wilt melken, maar ook een gelukkig leven wilt laten lijden.
Zet je een begeleider neer bij een foto booth op je bruiloft, dan zijn de kosten hiervoor hoger dan bij een fotohokje zonder begeleiding. Uiteindelijk worden deze kosten verrekend in het huurbedrag, waarmee de inhuur van een fotohokje met begeleider op je feest hoger uit zal vallen dan een foto booth zonder begeleider.

De 10 voordelen van een begeleider bij een fotohokje

Voordeel 1 – Hospitality

Het gevoel van hospitality is het best te omschrijven wanneer jij jezelf inbeeld op weg te zijn naar een mooie bruiloft van vrienden. Je komt aangereden en kan allereerst de locatie bijna niet vinden. Eenmaal gevonden, mag je de auto op een drassig weiland parkeren. Stap je uit de auto en zijn je schoenen helemaal vies en moet je nog 10 minuten lopen voordat je bij de locatie arriveert. Daar aangekomen, mag jij je jas op een hoop gooien, naar de tap toelopen om een biertje in te schenken en daarna nog zelf een foto maken bij een fotohokje. Hoe het werkt, mag je zelf uitvogelen.  Als afsluiter zet je de frituurpan aan voor een heerlijke portie patat met een bitterbal. Wat een topfeest!

Het kan natuurlijk ook net even anders. De locatie die duidelijk aangeeft waar ze zitten en een verharde parking dichtbij de locatie bezitten. Er bij binnenkomst iemand bij de garderobe staat en er bij de bar vriendelijk personeel staat dat je meteen voorziet van voldoende drinken.

Zo is het ook bij ons hokje. Ons personeel staat er niet alleen voor de begeleiding, maar helpt ook bij het promoten van het fotohokje. Ons team helpt de gasten bij het inplakken van de foto’s in het gastenboek en helpt oma & opa om ook mooi op de foto te staan. Daarnaast lossen ze eventuele technische problemen zo snel als mogelijk, zodat er geen moment verloren gaat. Als klap op de vuurpijl ruimen ze na afloop de fotohoek weer netjes op.
Full service noemen we het zelf.

Voordeel 2 – En toen stopte het apparaat plots

Wil jij je op je bruiloft echt bezig gaan houden met het oplossen van een technische storing bij een fotokist of fotohokje? Nee toch? Technische storingen kunnen echt ten alle tijden gebeuren. Soms valt de stroom plotseling weg, haalt een grapjas de stekker uit het stopcontact of loop een fotoprinter door oververhitting vast. Onze apparatuur kan nog zo goed zijn, maar in praktijk komt het soms gewoon weleens voor.

De kans is denk ik klein dat je het verhuur bedrijf rond 01:30 nog kunt bellen voor technische ondersteuning. Wellicht krijg je na afloop wat geld retour gestort, maar dat zal nooit opwegen tegen de mooie momenten die verloren zijn gegaan.
Ons personeeel is getraind om technische storingen binnen no-time op te lossen, zodat er geen mooie momenten verloren gaan. Trouwen doe je maar 1 keer als het goed is en die herinnering leggen wij graag heel erg goed vast.

Voordeel 3 – Gastenboek

Probeer het volgende eens.. Leg op je verjaardag een gastenboekje neer op tafel en kijk hoeveel mensen er een boodschap in achterlaten.
Je zult snel merken dat mensen geprikkeld moeten worden om actie te gaan ondernemen. Onze medewerker kan deze prikkeling verzorgen en daarnaast natuurlijk ook de orde rondom het gastenboek enigszins controleren. Een gastenboek is ook zo’n herinnering wat je maar 1 keer kunt maken.

Voordeel 4 – De flow bij de photo booth

Mensen die voor het eerst een fotohokje betreden, hebben geen enkel idee wat hun te wachten staat. Ze doen het gordijntje dicht, lezen rustig de gebruikers instructies, pakken wat props, en gaan dan pas beginnen. Een begeleider kan de mensen vooraf al vertellen wat de bedoeling van het fotohokje is, waardoor een fotosessie veel minder tijd in beslag zal nemen. Minder tijd per fotosessie betekend meer waarde voor je geld.

Voordeel 5 – 72 uur een photo booth huren

Sommige aanbieders verhuren fotokisten of fotohokjes voor 72 uur! Wow, dat is geniaal! Want dan kan je de hele dag en nacht door foto’s maken.. Meestal zit er wel een maximaal aantal foto’s aan verbonden, waardoor het toch wat tegen kan vallen. Maar, wees eens eerlijk. Wil jij echt dat je gasten de hele dag en de hele avond bij zo’n fotohokje of fotokist staan om grappige foto’s te maken?
Zelf raden we voor bruiloften tot 150 personen maximaal 3 uur fotobelevenis aan, omdat wij vinden dat foto entertainment een onderdeel van de avond moet zijn en niet een hoofdact. Het laatste uur van je bruiloft wil je toch gewoon met z’n allen op de dansvloer staan en ongekend lekker dansen met iedereen! Het is dan zo onwijs zonde als de helft van je gasten nog in het fotohokje is achtergebleven. Het geeft een beetje hetzelfde gevoel als dat al je gasten buiten gezellig staan te roken met z’n allen.

Voordeel 6 – Externe flitser kapot

De eerste vraag is altijd of ze wel een externe flitser gebruiken. Vaak zie je TL daglichtlampen of alleen maar een camera flitsertje. De reden hierachter is dat dit soort apparatuur veel makkelijker is te installeren en iets minder snel defect gaat dan moooie externe flitsers. Het effect is vaak alleen dat de foto’s van veel mindere kwaliteit zullen worden. Als gebruiker zal je hier pas achter komen nadat je jouw foto’s vergelijkt met die van ons:)

Voordeel 7 – Licht / afstand = juist belicht

Vraag een willekeurige fotograaf wat hij van een overbelichte of onderbelichte foto vindt en je snapt mijn punt. Foto’s weerspiegelen een mooi moment uit het leven en wij vinden zelf een perfecte belichting erg belangrijk. Daarmee moet je een bepaalde afstand aanhouden vanaf je lichtbron, onze begeleider kan jouw gasten daar natuurlijk mee helpen.

Voordeel 8 – Zelf je foto booth ophalen & installeren

Het kan natuurlijk allemaal, maar vraag je eens goed af of je dit echt wel wilt bij een product waarbij licht, foto apparatuur en een printer wordt gebruikt.
Allereerst moet je het geheel natuurlijk ergens ophalen (minimaal 1 uur tijd), daarna moet het op locatie worden opgebouwd (minimaal 1 uur), moet het na afloop van het feest weer netjes worden schoongemaakt en opgeruimd (30 minuten) en mag je het op je brakke dag na de bruiloft weer retourneren (minimaal 1 uur). Al met al ben je zo’n 3,5 uur kwijt als alles vlekkeloos verloopt, tijd die een begeleider bij een fotohokje je cadeau geeft.

Voordeel 9 – Onbeperkt printen

Hoe leuk is het als al je gasten met een foto herinnering naar huis gaan! De applicatie voor het onbeperkte printen verloopt via een hotspot op de computer.
De software hiervoor is goed ontwikkeld, maar met al onze mobiele telefoons kan de verbinding met de hotspot weleens wegvallen. Onze medewerker kan daar direct op inspelen door de computer opnieuw te verbinden met de hotspot. Fotokisten & fotohokjes zonder begeleider bieden veelal niet de mogelijkheid voor het onbeperkte printen aan vanwege deze technische issue. Dat is natuurlijk onwijs zonde, want iedereen heeft recht op een fotostrip.

Voordeel 10 – Hij was zo dronken dat…

Hij een glas bier over de camera gooide…
Natuurlijk mogen we hopen dat er een goede afdeklaag voor de camera zat, zodat je foto apparaat gewoon door kan draaien. Maar wat we vooral hopen is dat iemand heeft gezien dat de lens van de camera helemaal vies is. Met een vieze lens maak je namelijk vlekkerige foto’s en dat komt niet ten goede van de foto kwaliteit. Onze begeleiders maken de glasplaat bij een fotohokje daarom regelmatig schoon.

Direct je prijs berekenen Direct je prijs berekenen

Fotohokje Jagerland festival

Photobooth huren bruiloft

21 maart 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Logo Drechtsteden
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!