hashtag printer

Hashtag photobox social media printer

Hashtag Photobox Social Media Printer! Verzin het maar eens.

Na grondig onderzoek over het schrijven van interessante SEO proof blogs, leek mij dit de beste alomvattende titel voor onze Instagram printer.

De beste titel voor een printer die: “binnen een op te geven hashtag nieuw geposte foto’s op Instagram en Twitter afdrukt, voorzien van een gebrand foto kader.

Soms zegt een filmpje meer dan 1000 woorden, voor je verder leest zou ik onze hashtag printer video zeker aanraden.

What’s in that amazing name?

Hashtag

De term hashtag is tegenwoordig niet meer weg te denken in social media marketing. Bij alles wat we doen wordt er vluchtig een hashtag voorgezet. Hashtags zijn bedoeld om gegevens met eenzelfde onderwerp sneller bij elkaar te brengen, alsmede de mensen die deze hashtags gebruiken.
Voor de uitgebreide geschiedenis achter de Hashtag moet je Wikipedia eens raadplegen, het is waanzinnig om te beseffen dat de hashtag pas in 2009 is geïntroduceerd!

Wat voor onze hashtag printer een belangrijke parameter is, zijn de mensen die de Instagram tags gebruiken op locatie en de mensen die de Instagram tags interessant vinden en niet op het evenement aanwezig zijn!

Het lijkt bijna een business model analyse als ik doelgroepen en zoekwoorden zeg, het zal je daarom niets verbazen dat we ook de term hashtag analyse en hashtag onderzoek gebruiken.

Welke hashtag kunnen we het beste gebruiken?

Ik heb een mooi stukje gevonden over hashtag analyses en onderzoek, lees daar hier meer over.

Uiteindelijk is het vooral belangrijk dat je onderzoekt hoe het ideale leven van jouw doelgroep eruit ziet! Instagram is voor de meeste mensen namelijk het platform waarop ze door middel van mooie foto’s kunnen laten zien hoe gaaf hun leven wel niet is! Het is dus een ongekend platform voor ‘Feel Good Fotomarketing”.
Verplaats je in je klant en zoek daar waar jouw merk matched bij een gelukzalig moment in het leven van je klant.

Waarom zou een koffiezaakje in Amsterdam zijn naam als hashtag gebruiken, als ze ook #genieten met 629.143 unieke posts kunnen gebruiken om hun foto met gepersonaliseerd foto kader onder te verspreiden.

Het nadeel van een zeer algemene hashtag voor de instagram printer is natuurlijk dat er super veel irrelevante foto’s worden afgedrukt, hetgeen te koste gaat van je printvolume. Als oplossing bieden we daarvoor een ‘select before printing’ optie aan, waarbij mensen via een iPad kunnen aangeven welke foto’s ze afgedrukt mee willen hebben. Zo druk je alleen foto’s met waarde af.

Instagram hashtag printer - grappige foto's direct afgedrukt

Photobox (huren voor een evenement)

Met de photobox bedoelen we onze photo booth (alleen was photobox SEO technisch net wat beter), waar je net als vroeger ‘old school’ met je vrienden in kan springen en grappige foto’s kan maken. Als toef op de taart rolt er binnen een minuut een kant en klare fotoafdruk uit de printer . Een photobooth huren doe je niet even voor een uur en daarnaast moet de benodigde ruimte ook beschikbaar zijn.
Maar, stel dat je met je smartphone te gekke selfies kan maken en deze foto’s binnen minder dan 1 minuut in je handen kan hebben. Dan is het toch net een photobox? De tekst ‘ je hebt een fotohokje in je broekzak zitten’ was dus best goed bedacht in 2015.

Social Media (welke kunnen we monitoren?)

Onze printer kan de social media kanalen Instagram en Twitter monitoren op Hashtags. Facebook wordt helaas nog niet ondersteund. Wel is het mogelijk om bij de printer een iPad te plaatsen, waarop alle afgedrukte foto’s met het gepersonaliseerde fotokader worden gestreamd. Via de iPad is het vervolgens mogelijk om je op Instagram geplaatste foto weer te reposten op Facebook!

Printer Instagram

Onze Instagram printer unit is ontworpen door top product designer Roel ter Voort en geeft de zo geliefde retro look aan ons high end product. De set bestaat uit 1 printer unit en 1 opbergunit, waarin extra printpapier kan worden opgeborgen. De zijkanten van beide units zijn compleet naar wens te voorzien van een logo, net als de Hashtag wolk bovenop de printer unit.

Hoe je de foto’s nog leuker maakt?

Heb jij weleens gedacht aan een Social Media Foto Frame? Ja, ik bedoel zo’n levensgroot Instagram frame, waar je met je hoofd doorheen kunt! Het geeft een ongekende reuring van de gebruikers.
Selfie time!

Maak fotomarketing ongekend succesvol met Fotobelevenis.

Instagram Frame Fotomarketing Trend

Extra Tips Fotomarketing

Onderstaand nog enkele ervaringstips:

  • Mensen kunnen een foto pas uit laten printen als hun Instagram profiel op openbaar staat. Als mensen bij thuiskomst hun profiel weer op privé zetten, zal hun eerder geposte foto niet meer onder de ingestelde hashtag zichtbaar zijn.
  • Probeer altijd een marketing boodschap op de fotoprint mee te geven! Deze foto komt op een prikbord te hangen bij de mensen thuis en ze zullen nog heel vaak naar de grappige foto kijken! Hoe leuk is het als ze jouw marketing boodschap dan ook telkens weer terugzien?
  • Voor de Instagram printer is WiFi benodigd. Zelf hebben we beschikking over 4G dongels, maar een WiFi netwerk op locatie is doorgaans altijd wat sterker. Wil je ons voor een zeer druk bezocht festival inzetten? Zorg dan voor goed werkend internet, of bekijk onze Polaroid Fotobooth Printer eens grondig.

View Jasper Lensselink's profile on LinkedIn

Instagram fotobooth printer

hashtag printer

social media marketing

Photobooth hashtag printer

9 februari 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
logo Armade Music photobooth

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!