fbpx

Het Fotohokje op Amsterdam Open Air!

Het Fotohokje op Amsterdam Open Air
Afgelopen weekend was het weer genieten geblazen! In samenwerking met Bureau Jez stonden wij met het Fotohokje op Amsterdam Open Air voor Napoleon! Het was prachtig weer, er waren enorm veel bezoekers en ook Het Fotohokje is weer lekker veel gebruikt. Het resultaat is dan ook fantastisch en de foto’s staan inmiddels ook online op onze officiële Facebook pagina. Er is daarnaast ook een zeer toffe aftermovie gemaakt, met in de hoofdrol “Hét Fotohokje”!

Bekijk het filmpje

Bekijk het filmpje hier!

Wil jij ook zo’n gaaf fotohokje op jouw event, beurs of feest? Boek hem dan nog vandaag. Wij kunnen het fotohokje, de photobooth bus (het rijdende fotohokje) en de polaroid camera’s geheel stijlen in jouw merk.

 

Facebook Comments

Photobooths fotomarketing

10 juni 2015

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!