fbpx

Het fotohokje tijdens de Heineken Afterwork was een succes!

Het fotohokje tijdens de Heineken Afterwork

Heineken, 700 bezoekers en een fotohokje van Fotobelevenis (in opdracht van Bureau JEZ); inderdaad, de perfecte combinatie voor een avondje uit! Het fotohokje tijdens de Heineken Afterwork was een succes! Dat is vorige week donderdag maar weer eens gebleken op het Heineken Afterwork evenement! Het was er ongelooflijk gezellig en bij ons fotohokje was de gezelligheid merkbaar, waar bezoekers ontzettend genoten van de foto’s die zij daar konden maken.

Iedereen verliet het fotohokje met een grote glimlach en zelfs na sluitingstijd kwamen bezoekers nog even snel een foto maken en daar zegt Hét Fotohokje natuurlijk geen nee tegen! Was jij aanwezig bij Heineken Afterwork op 5 maart? Of wil jij graag een sfeer impressie krijgen van onze fotohokje op dit toffe evenement? Bekijk dan ALLE gemaakte foto’s op de link hieronder en vergeet niet jezelf en/of je vrienden te taggen!

Bekijk de foto’s van het fotohokje van de Heineken Afterworks

Bekijk hier de foto’s van Heineken Afterwork 5 maart 2015!

Facebook Comments

Photobooths fotomarketing

9 maart 2015

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!