Het fotohokje tijdens de Heineken Afterwork was een succes!

Het fotohokje tijdens de Heineken Afterwork

Heineken, 700 bezoekers en een fotohokje van Fotobelevenis (in opdracht van Bureau JEZ); inderdaad, de perfecte combinatie voor een avondje uit! Het fotohokje tijdens de Heineken Afterwork was een succes! Dat is vorige week donderdag maar weer eens gebleken op het Heineken Afterwork evenement! Het was er ongelooflijk gezellig en bij ons fotohokje was de gezelligheid merkbaar, waar bezoekers ontzettend genoten van de foto’s die zij daar konden maken.

Iedereen verliet het fotohokje met een grote glimlach en zelfs na sluitingstijd kwamen bezoekers nog even snel een foto maken en daar zegt Hét Fotohokje natuurlijk geen nee tegen! Was jij aanwezig bij Heineken Afterwork op 5 maart? Of wil jij graag een sfeer impressie krijgen van onze fotohokje op dit toffe evenement? Bekijk dan ALLE gemaakte foto’s op de link hieronder en vergeet niet jezelf en/of je vrienden te taggen!

Bekijk de foto’s van het foothokje van de Heineken Afterworks

Bekijk hier de foto’s van Heineken Afterwork 5 maart 2015!

Facebook Comments

Photobooth huren feestPhotobooths fotomarketing

9 maart 2015

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!