Het fotohokje van het Eindbal FHC

Alle eerste keren zijn spannend, zo ook ons eerste studentenfeest…Zal het hokje wel stevig genoeg zijn? Zal er niet teveel met bier worden gesmeten? Zal niet iedereen tegelijk het hokje in willen? Zal niet…. Uiteindelijk kom je er maar op 1 manier achter en dat is doen!

Met het idee dat de studenten in Eindhoven best OK zijn, reed het fotohokje naar het zuiden des lands, om daar in een heel leuk kroegje, met heel erg leuke studenten, een gehele avond heel erg leuke foto’s te maken! Stapels met foto’s werden er gemaakt en allemaal netjes uitgeknipt voor in de portemonnee of de tas. Uiteindelijk was het Eindbal FHC Kei Gezellig en daarmee onze eerste en tot nu toe alllllerleukste studentenfeest-opdracht!

De online gallery met daarin alle foto’s is helaas niet meer online
img class=”alignnone size-full wp-image-506″ title=”Het fotohokje bij het Eindbal FHC – 13 juli 2011″ src=”https://www.fotobelevenis.nl/wp-content/uploads/2011/07/110713_het-fotohokje-bij-het-Eindbal-FHC_0001-e1311317065791.jpg” alt=”” width=”600″ height=”395″ />

Facebook Comments

Photobooth fotohokjePhotobooth huren bruiloft

22 juli 2011

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

Joop & Iris

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!