fbpx

Fotohokje huren Landgoed Duinlust

Fotohokje huren Landgoed Duinlust

Met een volgeladen auto, was de tocht naar Overveen deze keer niet zo ver! Eenmaal aangekomen op Landgoed Duinlust leken we wel honderden kilometers van Amsterdam verwijderd te zijn..Wow, wat een schitterende locatie!
Terwijl de gasten buiten heerlijk aan het dineren waren, konden wij in alle rust het fotohokje opzetten in één van de vele schitterende zalen.
Die rust was ook even goed, want eenmaal gestart wist iedereen zijn weg naar het fotohokje te vinden… Rijen dik, mensen met foto’s in hun handen, schitterende props, blije gezichten en ook hier weer een te gek gevuld gastenboek! Het fotohokje is een hit, maar nog net niet groot genoeg om special guest Glennis Grace te verslaan…Tijdens haar optreden bezocht namelijk niemand het fotohokje.. Geen probleem natuurlijk, wij hebben namelijk ook onwijs genoten van dit zeer speciale intieme optreden.

Benieuwd of Glennis ook undercover in het fotohokje heeft gezeten?
Fotohokje huren Landgoed DuinlustPhotobooth huren Landgoed Duinlust

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

4 juli 2011

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!