Fotostrip fotohokje photobooth

Het is cool, het is old school! De fotostrip is terug!

HET IS COOL, HET IS PHOTOBOOTH OLD SCHOOL!

Jawel, dan hebben we het natuurlijk over ons allernieuwste fotoformaat, de fotostrip! Als eerste aanbieder in Nederland kunnen wij sinds vandaag dit formaat printen!
De fotostrip is een langwerpig fotoformaat met daarop 4 leuke foto’s uit het fotohokje. Het formaat van de strip is 5,1cm x 15,2 cm, waarbij het onderaan de strip mogelijk is om een logo of tekst mee te drukken!

Dubbele afdruk van de fotostrip?

Het mooie aan de fotostrip is toch wel het feit dat hij standaard 2 maal uit de printer komt rollen! De printer snijdt de originele foto van 10,2 cm x 15,2 cm namelijk over de lengte doormidden! We zullen hierdoor hopelijk steeds minder de vraag krijgen of de foto ook nog een keer kan worden afgedrukt.

Geef je foto uit het fotohokje meer waarde mee

Om je gasten of klanten helemaal te verassen, is het mogelijk om leuke fotomapjes mee te bestellen bij je fotohokje. Onze professionele begeleider kan de foto’s dan direct voorzien van een leuk fotomapje. Deze fotomapjes zijn met verschillende opdrukken leverbaar via onze webshop Photoboothprops.nl en eventueel ook compleet te personaliseren
fotomapjes photobooth

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

18 januari 2012

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

UWV Logo
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren VVN belevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
logo Armade Music photobooth
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!