Huwelijksjubileum fotohokje huren fotozuil huwelijksverjaardag_1

Huwelijksjublieum vieren? Huur een fotohokje op je feest

Kan jij het je nog herinneren? Die dag dat jullie gingen trouwen? De spanning vooraf, het weer op jullie trouwdag, de fotoshoot en natuurlijk het feestje in de avond!
Als je een huwelijksverjaardag/huwelijksjubileum gaat vieren, zal je waarschijnlijk mooie gedachten aan je trouwdag hebben. Gedachten die door de jaren heen door je bruidsfilm of bruidsfoto’s nog helder op je netvlies staan.

Maar nu zoveel jaar later, is het tijd voor een jubileum feestje! Want, jullie hebben samen een mijlpaal bereikt en dat betekent dat jullie echt onwijs veel van elkaar houden!
Om ervoor te zorgen dat dit trouwdag jubileum geen eindstation in jullie huwelijk gaat worden, nemen wij je in deze blog mee in de wereld van het huwelijksjubileum, met allerlei tips & tricks voor een ongekend jubileum feest.

Maar onze allergrootste tip onthullen we meteen aan je:

Huur een fotohokje op je huwelijksverjaardag en laat je gasten te gekke herinneringen maken. De foto’s worden direct op locatie afgedrukt en zijn het ultieme aandenken aan jullie feest.

Heb ik een huwelijksverjaardag gemist?

Voordat je een feestje kan geven, is het natuurlijk goed om te weten of het ook tijd is voor een feestje! Het is (zo prent Marijn me al een aantal jaren in) de grootste zonde om je huwelijksverjaardag te missen. De meest gevierde huwelijksjubilea, (waar je man zeker met een bloemetje thuis zou moeten komen) zijn:

1 Jaar getrouwd- Katoenen bruiloft
5 Jaar getrouwd – Houten bruiloft
10 Jaar getrouwd – Tinnen bruiloft
12,5 Jaar getrouwd – Koperen bruiloft
20 Jaar getrouwd – Porseleinen bruiloft
25 Jaar getrouwd – Zilveren bruiloft
30 Jaar getrouwd – Parel bruiloft
35 Jaar getrouwd – Koralen bruiloft
40 Jaar getrouwd – Robijnen bruiloft
45 Jaar getrouwd – Saffieren bruiloft
50 Jaar getrouwd – Gouden bruiloft
55 Jaar getrouwd – Smaragd bruiloft
60 Jaar getrouwd – Diamanten bruiloft
70 Jaar getrouwd – Platina bruiloft
75 Jaar getrouwd – Albast bruiloft
80 Jaar getrouwd – Eiken bruiloft
90 Jaar getrouwd – Granieten bruiloft

Wanneer vier je een feest voor je huwelijksverjaardag?

De eerste verjaardag van een huwelijk is doorgaans net zo speciaal als de eerste verjaardag van je kinderen. Het is zo’n mijlpaal waarop je denkt: “zo, dat hebben we mooi even gehaald” en waarop je ook denkt “wat vliegt een jaar toch snel voorbij, op naar onze diamanten huwelijk”.
Doorgaans wordt het eerste huwelijksjubileum gevierd met een heerlijk intiem diner en een nachtje weg. Gewoon even heerlijk samen zijn.De grotere huwelijksfeesten worden meestal pas gevierd als mensen wat langer bij elkaar zijn. 12,5 Jaar getrouwd (koperen huwelijk), 25 jaar huwelijk (zilveren huwelijk), 40 jarig huwelijk (robijnen huwelijk) en 50 jaar getrouwd (gouden huwelijk) zijn de meest gevierde huwelijksverjaardagen.

Bij het 12,5 jaar getrouwd huwelijksfeest van mijn ouders werd er een besloten feestje gevierd op een bowlingbaan, bij 25 jaar getrouwd werd er een locatie afgehuurd voor een leuk feest en bij 40 jaar getrouwd gingen we met de hele familie een weekend weg! Ik kan niet wachten tot ze 50 jaar getrouwd zijn.

Vijf te gekke manieren om je huwelijksverjaardag te vieren

Vraag je eerst eens af waarom je het wilt vieren: is het omdat je echt nooit had verwacht zo lang bij elkaar te zijn? Of dat je het een mooi moment vindt om weer eens heerlijk samen met jullie vrienden een avond samen door te brengen. Waarschijnlijk is het de laatste gedachte, laat dat dan ook het uitgangspunt van je jubileumfeest zijn: “samen zijn en samen genieten”.

Themafeest

Hoe vaak ga jij nog uit met je vrienden? Het antwoord is waarschijnlijk voor bijna iedereen hetzelfde.. Bijna nooit meer! Hoe fijn is het dan om een zaal(tje) af te huren, een DJ te boeken en dan een themafeest te organiseren?
Een thema maakt de avond doorgaans veel gezelliger en ook losser.
Leuke thema’s voor een huwelijksverjaardag zijn: Great Gatsby / jaren 50 / jaren 80 / maffia.

Te gekke feestartikelen koop ik zelf altijd bij Feestbeest.nl, die hebben echt werkelijk alles voor een leuk feestje. Natuurlijk verkopen wij via onze Fotoprops webshop ook te gekke artikelen.

Uit eten voor een lange tafelsessie

Wat is er nou fijner dan met al je goede vrienden uit eten te gaan? Voor een intiemere setting is het vaak erg leuk om heerlijk te dineren. De verhalen over vroeger zullen vloeien naarmate de wijn dat ook doet. Zelf heb ik afgelopen jaar voor mijn 40ste verjaardag van deze tip gebruik gemaakt en we hebben echt een onvergetelijke avond gehad. Natuurlijk had ik een polaroidcamera mee om alle herinneringen op een originele manier vast te leggen.

Huur een bootje en ga varen

Ze zijn in alle maten en uitvoeringen te huur, boten! Het kabbelende water, de wind door de haren, het geeft iedereen zo’n heerlijk rozig gevoel. Eten kan je natuurlijk op de boot doen, of je legt de boot bij een leuk restaurant aan. Een ontspannen dag gegarandeerd.

Ga heerlijk kamperen met je vrienden

De laatste kinderen worden in de tent gestopt om te gaan slapen, tijd voor jullie om het kampvuur aan te steken en de flessen wijn open te trekken om jullie 25-jarig huwelijk te vieren. Na een korte speech kondig je de Singer Songwriter aan die een uurtje langskomt om oude favoriete nummertje te spelen op zijn gitaar. Een avond om niet snel te vergeten.

 

Huwelijksjubileum vieren ga kamperen met een polaroidfoto

Vernieuw je trouwbelofte

Voor een tweede keer trouwen mag officieel niet in Nederland, maar je trouwbelofte na 30 jaar getrouwd zijn vernieuwen kan natuurlijk altijd! Elkaar nogmaals het Ja- woord geven, in voor- en tegenspoed! En dat in het bijzijn van je familie en je vrienden. Het vernieuwen van de trouwgelofte is echt een nieuwe trend aan het worden.

Hoe zorg ik voor leuk entertainment op mijn huwelijksjubileum?

Een plaatjesdraaier op een feestje doet het altijd goed! Voor het heerlijke achtergrondmuziekje of echt bedoeld om mensen op een dansvloer te krijgen. Maar wat dacht je daarnaast van een fotohokje of fotozuil op je jubileufeest? Foto entertainment voor je gasten, met een direct fotoprint als resultaat. Gegarandeerd dat er een rij voor het fotohokje zal gaan vormen, want al je vrienden willen natuurlijk ook met jullie op de foto! Onze photobooths zijn supermobiel en werkelijk op elke feestlocatie neer te zetten.

photobooth jubileum huwelijksverjaardag

Hoe werkt zo’n fotohokje?

Waarschijnlijk heb je weleens in een pasfotohokje gezeten. Er werden toen enkele (gekke) foto’s gemaakt, welke direct uit werden geprint.
Onze fotohokjes/fotozuilen werken exact hetzelfde, maar zijn geoptimaliseerd voor grappige feestfoto’s.
Er worden standaard vier foto’s gemaakt, welke direct op een fotostrip worden afgedrukt. Deze fotostrip kunnen we voorzien van jullie logo of naam, het is de herinnering die nog jaren bij mensen op het prikbord hangt.

TIP: Leg naast de fotobooth een mooi gastenboek neer, zodat mensen daar een fotostrip in kunnen plakken en direct een leuke en persoonlijke boodschap voor jullie op kunnen schrijven. Mooie gastenboeken verkopen we via onze webshop Polaroidbelevenis.nl

Waarom een fotohokje op mijn huwelijksjubileum?

Na afloop van het feest ter ere van de huwelijksverjaardag, ligt er een groot boek op tafel.
Je slaat het gastenboek open en ziet daar foto’s van alle gasten in terug met daaronder een persoonlijke boodschap. Naarmate de bladzijden vorderen, vorderde ook de avond.
Deze avond was al onvergetelijk, maar deze tastbare herinneringen maakt het helemaal compleet.
Dat is de kracht van een fotobooth. Herinneringen maken en direct afdrukken als foto.

Welke type fotohokje past bij een huwelijksverjaardag?

Er zijn verschillende soorten fotohokjes te huren, de term foto booth huren of photo booth huren wordt ook veel gebruikt. Van een ouderwets pasfotohokje tot aan een foto box en van een fotokist tot aan een retro Volkswagen busje met daarin een fotohokje ingebouwd.

Allemaal hebben ze één gemeenschappelijke deler. Mensen kunnen supergrappige feest foto’s maken die direct worden afgedrukt door de fotomachine. Natuurlijk kunnen jullie gasten ook via onze iPad naar zichzelf e-mailen.

Wil je het onderste uit de kan halen, dan raad ik je deze blog aan over de juiste photobootj keuze op een feest.

Het meest populair op huwelijksverjaardagen zijn:

  • Fotohokje – een mobiel pasfotohokje dat op jullie locatie wordt opgebouwd. De gasten op jullie 12,5 jaar getrouwd feest kunnen er met ongeveer vijf man induiken en ongekend mooie foto’s maken.
  • Fotobusje – een retro volkswagen busje, type T2 met daarin een professioneel fotobox
  • . Zet de bus op het terras van je feestlocatie en iedereen zal helemaal los gaan in de bus.
  • Flitskist – een schitterend vormgegeven fotozuil met een achtergrondsysteem, waar je gasten in een redelijk open ruimte leuke (groeps)foto’s kunnen maken.
  • Fotokast – een compacte fotobooth met een ongelofelijke flitskracht voor de mooiste foto’s.

Cadeautips voor een huwelijksjubileum

Ben jij nog op zoek naar een ongekend leuk cadeau voor de huwelijksverjaardag van jullie vrienden? Probeer dan met wat anderen mensen een fotohokje of fotozuil als cadeau te geven.
Natuurlijk zullen wij het niet doorvertellen en de verassing voor het paar ongekend gaan maken.
Ik weet zeker dat ze dit nog heel lang zullen blijven herinneren.

Mocht het budget niet al te groot zijn, kan je ook altijd nog eens kijken naar onze Polaroid Printer of het huren van een Instax Wide 300 camera.
Of lees deze blog over het huren van een goedkope phototbooth.

Extra tips

Bekijk ook onderstaande verzamelplatforms eens.. Het geeft je direct een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van trouwjubileum vieren:

Photobooth huren jubileum

27 januari 2023

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
UWV Logo
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren VVN belevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!