Ananas met duimen omhoog photo

Maak van je photo booth een trouwbedankjes machine

Trouwbedankjes, een erg leuk aandenken dat je aan je gasten mee kan geven aan het einde van de dag! Jullie gasten zullen dit extra leuk vinden.

De een kiest voor een gepersonaliseerde pepermuntrol, de andere voor een blik met borrelnootjes als origineel bruiloft bedankje.

Iedereen bedenkt zo een eigen leuke en originele invulling hiervan), het is vooral als leuke gimmick voor alle gasten bedoeld. Iets wat leuk om te geven is na een geweldige trouwdag.

Mocht je nou op zoek zijn naar iets compleet anders, dan is deze blog over fotohoesjes voor een fotostrip uit de photo booth zeker het lezen waard! Het valt in de categorie ‘goedkope bedankjes’ en tegelijkertijd ‘originele bedankjes’. Je slaat er dus meerdere vliegen mee in een klap. En dat is fijn!

 1.    Een photo booth op je bruiloft is wel noodzakelijk

Natuurlijk raden wij iedereen altijd aan om een photo booth of een polaroidcamera op hun huwelijk neer te zetten. Maar, als je gebruik wilt maken van de fotobedankjes, dan is het zeker noodzakelijk dat er iets van een photo booth of polaroidcamera op je bruiloft aanwezig is.

Iets van foto entertainment zorgt er tijdens jullie huwelijk voor dat je gasten zich ongekend zullen vermaken en daarnaast ook een schitterende herinnering aan jullie bruiloft overhouden. Zelfs als ze de volgende dag het anti-kater middeltje innemen kijken ze nog met een grote glimlach terug op de foto’s van de avond ervoor.

Veelal zijn op bruiloften veel bekenden, vriendengroepen of broers en zussen aanwezig. Hoe leuk is het dan om gezamenlijk op de foto te gaan in je beste outfit! Des te leuker is het natuurlijk als er dan ook direct een fotoafdruk uit de fotomachine komt rollen om ook werkelijk mee te nemen naar huis. Dit is echt een uniek aandenken dat mensen nog lang zullen koesteren.

Feest photobooth

2.    Tover het foto aandenken om in het meest originele trouwbedankje

Er zijn meerdere mogelijkheden om een foto aandenken om te toveren tot trouwbedankje. Allereerst is het meestal mogelijk om een bedanktekst mee te laten drukken op de reeks foto’s. Zo komt er direct uit de photo booth een huwelijksbedankje rollen.

Nog leuker is het om naast de fotoherinnering ook een fotomapje aan te reiken waar mensen de foto in op kunnen bergen. Zo weet je ook zeker dat de fotostrookjes niet gaan kreuken en de herinnering aan jullie feest mooi strak blijft.

Fotostrip envelop fotohokje

De mapjes zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, waarbij het ook mogelijk is om de mapjes naar wens te laten bedrukken.

Standaard zijn de fotomapjes gemaakt van Kraftliner en beschikbaar in:

Blanco

Dank jullie wel voor een te gekke dag

En ze leefden nog lang en gelukkig

Thank you for making our day picture perfect

The party of the year

De meeste fotomapjes zijn geschikt voor een fotostrip formaat (5,1 cm x 15,2 cm). Voor groot formaat print (10,2 cm x 15,2 cm) zijn er ook enkele mogelijkheden beschikbaar.

3.    Kraftliner, wat is dat voor een materiaal?

Natuurlijk is het de bedoeling dat de mapjes de foto beschermen, daarom zijn ze ook gemaakt van een wat steviger materiaal. De mapjes van Polaroidbelevenis.nl zijn allen gemaakt uit Kraftliner, dat is een stevig soort karton. Door het stevige karakter behouden de fotomapjes hun exclusieve uitstraling met toch een natuurlijke ’touch’. Het mooiste aan dit materiaal is natuurlijk dat het een duurzaam product betreft. Door te kiezen voor fotomapjes op je bruiloft als trouwbedankje maak je zelf ook weer een duurzame stap in de goede richting.

4. Hoe zorg ik ervoor dat mensen de fotomapjes gaan gebruiken?

Er zijn meerdere mogelijkheden om de fotomapjes aan te reiken:

  • Begeleider bij de photo booth schuift de fotostrips netjes in een fotomapje na elke fotosessie
  • Leg de fotomapjes op tafel met daarbij een tekstbordje dat ze de fotostrip in het hoesje kunnen stoppen
  • Laat de gasten hun fotostrip ophangen aan een lijntje en laat je nichtje of neefje de fotostrips voorzien van een hoesje.

5. Kan ik de mapjes ook personaliseren?

De fotomapjes zijn ook zeker te personaliseren! We doen dit voor bedrijven die een extra boodschap mee willen geven aan hun klanten, maar ook voor bruidsparen die hun kleurenpalet overal in terug willen laten komen. De mapjes zijn full color en dubbelzijdig te bedrukken! Zo is het ook mogelijk om aan de binnenzijde van de mapjes nog een leuke boodschap te plaatsen.  

 

Fotobooth fotomapje

6. Hoeveel fotomapjes worden en gebruikt op een avond?

We zien vaak dat bruidsparen het zekere voor het onzekere willen nemen en veel meer fotomapjes bestellen dan nodig. Dat is natuurlijk zonde want zo blijf je zitten met een berg fotomapjes. Zo is dat eigenlijk ook met de trouwbedankjes, er blijft altijd wat over.

Voor de hoeveelheid fotomapjes raden we aan om maximaal zoveel mapjes als volwassen gasten te bestellen. Meer dan dat is echt niet nodig, als mensen meerdere keren op de foto gaan stoppen ze de foto’s vaak in hetzelfde mapje.

7.    Save the date kaartjes op een fotostrip?

Naast originele trouwbedankjes zijn de fotomapjes ook ongekend leuk te gebruiken voor Save the date kaartjes! Duik samen een fotohokje in en gebruik de leukste foto’s om jullie Save the Date fotostrip te laten ontwerpen.

Verpak de fotostrip in een mooi fotohoesje en verstuur deze naar al je gasten! Wedden dat de respons ongekend zal zijn? Zo kan je ook al een beetje laten doorschemeren dat er een fotomachine op jullie bruiloft zal staan, zodat mensen thuis wat originele ideeën op kunnen doen voor te gekke foto poses:)

Photobooth save the date
www.Cottonbird.nl

Ik hoop je met deze blog weer wat verder te hebben geholpen in jouw zoektocht naar een ongekende bruiloft! Wil je wat meer informatie over een photo booth of polaroidcamera ontvangen? Of heb je interesse in de fotomapjes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Photobooth fotohokje

18 januari 2023

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren VVN belevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!