magische fotospiegel photobooth mirror

Magische Fotospiegel aan de wand


Spiegeltje spiegeltje aan de wand
Wie heeft de mooiste fotospiegel van het land?

Vanaf 15 juli kunnen wij met trots zeggen:”Fotobelevenis”
We zijn op dit moment namelijk druk bezig met de ontwikkeling van onze eigen magische fotospiegel, ook wel magic mirror of mirror booth genaamd. Een magische fotospiegel huren kan binnenkort dus ook bij ons.

Een fotospiegel? Waar heb jij het nou weer over?

Stel je een mooie design spiegel voor, waar je elke dag te gekke selfies voor staat te maken. Het mooie aan zo’n spiegel is natuurlijk dat je direct kan zien of je wel een mooie pose aanneemt. Denk je nou toch eens in, dat zo’n spiegel op je feest staat. Dat je voor de spiegel staat en de spiegel plotseling oplicht en vraagt of je klaar bent voor de foto! HUH? Je spant je billen nog eens extra aan, tuit je lippen en plots is daar een flits! Je foto is genomen en wordt binnen enkele seconden direct afgedrukt in een printer unit.

Wedden dat je direct al je vrienden op gaat trommelen om samen voor de spiegel te staan en te gekke foto’s te maken? Door het open karakter van de fotospiegel, kunnen andere mensen ook stiekem meegenieten! Natuurlijk inspireert dat hun ook. Aan het einde van de avond ga je met een stapel foto’s naar huis en hang je ze stuk voor stuk op je prikbord. Wat een belevenis was die selfiespiegel.

Waarom wij graag zelf de magical mirror ontwerpen?

De magische fotospiegel is afgelopen jaar ontwikkeld door een Engels bedrijf genaamd FotoMaster, waarmee ze een onwijs gave stap hebben gezet in foto entertainment.
Natuurlijk hebben meerdere bedrijven dit opgepikt en hebben enkele Nederlandse photobooth aanbieders besloten om de magische fotospiegel van Fotomaster aan te kopen. Niets mis mee natuurlijk, want je koopt een product en hoeft je niet zorgen te maken over hoe het beter kan.

Natuurlijk hebben wij de Magische fotospiegel van Fotomaster ook goed bekeken en vielen ons enkele dingen op die beter zouden kunnen:

 • In het promotie filmpje zie je niet dat er bovenop de spiegel een joekel van een flitser is geïnstalleerd. Een externe flitser vinden wij zelf niet al te mooi en op deze hoogte flitsen heeft ook wat nadelen voor je lichtverspreiding.
 • De printer is niet geïntegreerd in de spiegel en wordt daardoor bij de meeste aanbieders zonder bescherming buiten de spiegel geplaatst.
 • Ze lijken de spiegel allemaal wel alleen maar voor rode loper galal events te gebruiken? Wij vinden bruiloften en bedrijfsfeesten juist zo’n leuke doelgroep.
 • De spiegel is in een flightcase ingebouwd, waardoor hij behoorlijk onhandig is qua vervoer. Dit is ook de reden dat de meeste aanbieders voor het kleine formaat fotospiegel hebben gekozen in plaats van de wat grotere.

Wat levert de fotospiegel jou voor extra waarde?

Het voordeel van zelf ontwerpen is natuurlijk dat je direct ook al je klantwensen mee kan nemen in het concept! Zo hebben wij de volgende Extra Waarde punten meegenomen in het concept:

 • Compleet te branden
 • Ingebouwde flitsers voor een perfect belichte foto
 • Schitterend vormgegeven printerbehuizing
 • Deels demontabel, waardoor de fotospiegel op elke gewenste locatie kan worden geplaatst.

Deze fotospiegel geeft de uitstraling en kwaliteit die jij je klanten of gasten graag mee zou willen geven. De ingebouwde flitstechniek zorgt voor een ongekende lichtverspreiding, dat ten goede komt aan de fotokwaliteit.
Natuurlijk staat er ook altijd een enthousiaste begeleider bij de fotospiegel, die jouw gasten kan adviseren in leuke poses:) Om deze belevenis helemaal compleet te maken, kan je ook nog een thema achterwand bij de spiegel huren. Goud, glitter, zwart, wit.. Het maakt de foto helemaal compleet.

Wat gaat de fotospiegel kosten?

Een 3 uur durende Sparkling Fotospiegel belevenis gaan we aanbieden voor:

€599 euro inclusief 21% btw

(Boek je fotospiegel voor 15 juli 2017, en betaal slechts €550 euro inclusief 21% btw)

Standaard inbegrepen:

 • Reiskosten binnen Nederland
 • 3 uur magische fotospiegel
 • Enthousiaste begeleider
 • Onbeperkte fotoprints
 • Gepersonaliseerde fotostrip
 • Email mogelijkheid
 • Kist met feestartikelen
 • Foto’s digitaal nageleverd
 • Online galerie

Helemaal geïnspireerd en benieuwd of we nog beschikbaar zijn? Mail of bel: info@fotobelevenis.nl of 0299-748025

 Benieuwd welke photobooths wij nog meer verhuren? Deze blog helpt je verder in jouw keuze bij een photobooth huren.

Photobooths fotospiegel

21 april 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!