Modefabriek? We Love Ties? Fotohokje?

Ja ja, jullie lezen het goed! Nog geen 3 maanden opgestart en we staan al op de Modefabriek in de Rai in Amsterdam. Met 20.000 bezoekers best een ‘leuk’ evenement om het fotohokje te introduceren! Maar, hoofdnoot bij deze inhuur was de ondersteuning van We Love Ties! Een Nederlands bedrijf dat de allerleukste stropdassen en strikjes van de hele wereld maakt (zo heb ik het toch goed gezegd Pasquale?). Bekijk hun website eens op www.weloveties.nl.
Enfin, we stonden dus op de stand van We Love Ties en mochten 2 dagen lang mensen met te gekke stropdassen – strikjes en outfits op de foto zetten!
Wonderbaarlijk leuk, de reacties van iedereen waren overweldigend! Mensen die met tranende ogen uit het hokje kwamen, mooier kan het toch niet worden!

De volledige set van losse foto’s is te vinden op onze Facebook. Klik hier!

Facebook Comments

Photobooth huren beurs

22 juli 2011

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!