Modefabriek? We Love Ties? Fotohokje?

Ja ja, jullie lezen het goed! Nog geen 3 maanden opgestart en we staan al op de Modefabriek in de Rai in Amsterdam. Met 20.000 bezoekers best een ‘leuk’ evenement om het fotohokje te introduceren! Maar, hoofdnoot bij deze inhuur was de ondersteuning van We Love Ties! Een Nederlands bedrijf dat de allerleukste stropdassen en strikjes van de hele wereld maakt (zo heb ik het toch goed gezegd Pasquale?). Bekijk hun website eens op www.weloveties.nl.
Enfin, we stonden dus op de stand van We Love Ties en mochten 2 dagen lang mensen met te gekke stropdassen – strikjes en outfits op de foto zetten!
Wonderbaarlijk leuk, de reacties van iedereen waren overweldigend! Mensen die met tranende ogen uit het hokje kwamen, mooier kan het toch niet worden!

De volledige set van losse foto’s is te vinden op onze Facebook. Klik hier!

Facebook Comments

Photobooth huren beurs

22 juli 2011

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!