fbpx

Unieke fotomapjes maak jouw fotostrip of polaroid compleet

Unieke fotomapjes een extra look and feel
Het heeft even geduurd, maar ze zijn eindelijk binnen; onze nieuwe en unieke fotomapjes! Met deze nieuwe fotomapjes geef je jouw prachtige fotoprints en polaroid foto’s de extra uitstraling die ze verdienen. In totaal zijn er vier verschillende designs beschikbaar en is er geen minimale afname, dus zelfs als je maar één stuk wilt bestellen is dit mogelijk.

Wil je jouw fotostrips dus nog even die extra look and feel geven? Of wil jij jouw merk nog aantrekkelijker aan jouw consumenten laten zien? Dan kan dit de uitkomst bieden. De mapjes hebben een prachtige kraftlook en maken de strip compleet. De mapje zijn ideaal in te zetten als marketing tool of een leuke manier om de gasten van jouw feest op een originele wijze te bedanken.

Te koop bij photoboothprops

De fotomapjes zijn te koop op onze website www.photoboothprops.nl; dit zijn de mapjes voor de fotoprints die uit bijvoorbeeld fotohokjes komen rollen. De fotomapjes voor polaroid foto’s zullen deze maand nog beschikbaar worden gesteld op www.polaroidfun.nl! Bestel ze vandaag nog.

 

 

 

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

16 juni 2015

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Logo Bossche Vakschool

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!