Unieke fotomapjes maak jouw fotostrip of polaroid compleet

Unieke fotomapjes een extra look and feel
Het heeft even geduurd, maar ze zijn eindelijk binnen; onze nieuwe en unieke fotomapjes! Met deze nieuwe fotomapjes geef je jouw prachtige fotoprints en polaroid foto’s de extra uitstraling die ze verdienen. In totaal zijn er vier verschillende designs beschikbaar en is er geen minimale afname, dus zelfs als je maar één stuk wilt bestellen is dit mogelijk.

Wil je jouw fotostrips dus nog even die extra look and feel geven? Of wil jij jouw merk nog aantrekkelijker aan jouw consumenten laten zien? Dan kan dit de uitkomst bieden. De mapjes hebben een prachtige kraftlook en maken de strip compleet. De mapje zijn ideaal in te zetten als marketing tool of een leuke manier om de gasten van jouw feest op een originele wijze te bedanken.

Te koop bij photoboothprops

De fotomapjes zijn te koop op onze website www.photoboothprops.nl; dit zijn de mapjes voor de fotoprints die uit bijvoorbeeld fotohokjes komen rollen. De fotomapjes voor polaroid foto’s zullen deze maand nog beschikbaar worden gesteld op www.polaroidfun.nl! Bestel ze vandaag nog.

 

 

 

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

16 juni 2015

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!