fbpx

Unieke fotomapjes maak jouw fotostrip of polaroid compleet

Unieke fotomapjes een extra look and feel
Het heeft even geduurd, maar ze zijn eindelijk binnen; onze nieuwe en unieke fotomapjes! Met deze nieuwe fotomapjes geef je jouw prachtige fotoprints en polaroid foto’s de extra uitstraling die ze verdienen. In totaal zijn er vier verschillende designs beschikbaar en is er geen minimale afname, dus zelfs als je maar één stuk wilt bestellen is dit mogelijk.

Wil je jouw fotostrips dus nog even die extra look and feel geven? Of wil jij jouw merk nog aantrekkelijker aan jouw consumenten laten zien? Dan kan dit de uitkomst bieden. De mapjes hebben een prachtige kraftlook en maken de strip compleet. De mapje zijn ideaal in te zetten als marketing tool of een leuke manier om de gasten van jouw feest op een originele wijze te bedanken.

Te koop bij photoboothprops

De fotomapjes zijn te koop op onze website www.photoboothprops.nl; dit zijn de mapjes voor de fotoprints die uit bijvoorbeeld fotohokjes komen rollen. De fotomapjes voor polaroid foto’s zullen deze maand nog beschikbaar worden gesteld op www.polaroidfun.nl! Bestel ze vandaag nog.

 

 

 

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

16 juni 2015

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!