online borrel organiseren summer drinks photobooth

Online borrel organiseren? Virtuele photobooth huren!

Wel, niet, wel, niet? De maanden juni en juli stonden doorgaans altijd garant voor een behoorlijke hoeveelheid zomerborrels. Dit jaar zal de jaarlijkse bedrijfsborrel in de zomer er waarschijnlijk wat anders uit gaan zien door een minder leuke gast, genaamd Covid-19.

Wellicht komen er rond juni of juli nog wat meer versoepelingen aan, maar voor bedrijven blijft het toch de vraag of je een fysieke zomerborrel moet organiseren.

Wellicht kunnen wij jullie helpen om toch het oude gevoel terug te krijgen.

In deze blog neem ik je mee in een leuke online borrel activiteit: de virtuele zomerborrel photobooth.

De toegevoegde waarde van een zomerborrel in coronatijd.

Wat is het leven voor velen plots anders. Een groot deel van de mensen werkt sinds vorig jaar ineens thuis, collega’s zien we via de virtuele VrijMiBo, Zoom, Teams of Google hangouts en kantoorpanden zijn grotendeels leeg.

Op zich zijn niet alle veranderingen vervelend, maar wat we heel erg veel horen is dat mensen het contact met hun collega’s toch wel echt missen.

Als sociale dieren is dat natuurlijk begrijpelijk en daarmee zien we ook dat veel bedrijven hun uiterste best doen om dit gemis tijdens een digitale borrel te verzachten.

Virtuele bingo’s, online borrelpakketten, virtuele yoga workshops en kleinschalige fysieke meetings op locatie om zo ook de nieuwe collega’s te leren kennen. Met de zomerborrels in aantocht is iedereen weer aan het kijken naar leuke mogelijkheden om het teamgevoel een boost te geven.

Speciaal voor jou en jouw collega’s hebben wij een unieke virtuele foto-applicatie op touw gezet, waarbij iedereen vanuit zijn of haar eigen veilige bubbel een unieke foto kan maken.

In onderstaande video leg ik je kort uit hoe de online photobooth werkt. Door zijn eenvoud is de applicatie werkelijk door iedereen te gebruiken tijdens deze Corona zomerborrel.

Toegang krijgen tot de online photobooth

De virtuele photobooth is het beste te gebruiken met een smartphone, omdat de camera’s van deze apparaten gewoonlijk veel beter zijn dan de webcam van een gemiddelde laptop. Daarbij zijn mensen een stuk mobieler met een smartphone dan met hun laptop.

Om toegang te krijgen tot de online photobooth kunnen mensen een unieke QR-code scannen of een directe link aanklikken. Het is ook mogelijk om de virtuele fotobeleving te embedden op een website.

Eenmaal in de online fotobeleving kunnen mensen met hun eigen telefoon een geweldig leuke selfie maken in een (speciaal voor jullie bedrijf ontworpen) fotokader. Om het compleet te maken is het mogelijk om alle deelnemers een setje met (op maat gemaakte) fotoprops toe te sturen, het is ook mogelijk om met digitale fotoprops te werken.

Borrel organiseren online belevenis

Is de foto eenmaal gemaakt, dan kan deze worden gedeeld met alle collega’s. Helemaal leuk gaat het worden als de gekste foto een leuk borrelpakket thuis krijgt gestuurd! Zo inspireer je mensen echt om iets unieks te gaan doen.

Zelf ons virtuele fotohokje even proberen? Dat kan door hieronder op ‘Start belevenis’ te klikken!

Print alle zomerborrel foto’s uit!

Wil je deze fotoherinnering echt uniek maken, dan raad ik je aan om de foto’s ook af te laten drukken op echt fotopapier. Met de foto’s kan je op het hoofdkantoor wellicht een leuke fotoslinger maken, of een wensmuur? Eventueel is het ook mogelijk om de foto’s naar je collega’s toe te laten sturen.

Een echte photobooth huren?

Het blijft koffiedik kijken, maar wie weet gaat de samenleving wel weer snel open en zijn fysieke borrels echt weer mogelijk! Fijn samen met je collega’s genieten van een heerlijk borrelplankje, hoe geweldig zou dat zijn! Als dit echt weer mogelijk wordt, dan is een Fotozuil, Fotohokje of Polaroidcamera natuurlijk een geweldige manier om dit moment vast te leggen. Dit soort foto’s zullen nog jarenlang op het kantoor rondzwerven als unieke herinnering aan dit moment. In deze blog geef ik allerlei leuke weetjes over het huren van een photobooth tijdens de jaarlijkse zomerborrel.

Op naar een mooie zomerse belevenis

Natuurlijk hoop ik je met deze blog weer te hebben geïnspireerd! We denken graag met je mee om jullie online mibo om te toveren tot een aangename verrassing. Daarnaast werken we samen met verschillende evenement organisaties die ook een online borrelbox kunnen verzorgen voor jouw collega’s.

Via onderstaande knop kan je ons elke werkdag contacten.

Photobooth fotohokje

10 mei 2021

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!