Online Kerstborrel Kerstman selfie

Online Kerstborrel? Huur een virtuele photobooth

Super dat jij op deze blog ‘Online Kerstborrel organiseren’ aanbeland bent!

Waarschijnlijk ben jij de ‘gelukkige’ dit jaar die de geweldige taak op zich heeft genomen om in deze bijzondere tijden een leuk online Kerst evenement neer te zetten. Iets waar alle medewerkers binnen het bedrijf een glimlach en warm gevoel van krijgen.

Ik heb goed nieuws voor je, want in deze blog laat ik je een Kerstborrel idee zien genaamd ‘Virtuele Photobooth’. Met zo’n online photobooth zorg je voor een blijvende herinnering voor alle medewerkers. Het zal een Kerstfeest foto zijn waar ze nog jaren aan terug zullen denken.

Wat is een virtuele photobooth?

Je kent vast en zeker de term photobooth. Zo’n fotozuil, fotohokje of fotobus waar je gezellig met je collega’s in kunt duiken en de gekste foto’s kunt maken? Na afloop krijg je een fotostrookje mee naar huis, een herinnering die veelal nog jaren op een prikbord blijft hangen.

Digitale Kerstborrel bedrijf

Het Coronavirus heeft er echter voor gezorgd dat we afstand van elkaar moeten houden. Met acht collega’s op de foto is daarbij dit jaar echt niet mogelijk helaas.

Maar ja, een jaar zonder een fotoherinnering? Dat kan toch niet? Precies, dat dachten wij ook en daarom zijn we gestart met een online photobooth! Een te gek product dat je al aan kunt kondigen in de Kerstborrel uitnodiging.

De online photobooth is een product waarbij mensen vanuit elke locatie via hun telefoon, computer of tablet een te gekke selfie kunnen maken. De foto kunnen ze vervolgens voorzien van een thematisch fotokader en eventueel leuke digitale fotoprops voor extra propfun!

Als de foto helemaal gereed is, kan deze per e-mail worden verzonden en/of worden toegevoegd aan een besloten online galerie!

Wil je de beleving helemaal compleet maken, dan kunnen we de foto ook direct afdrukken.

Het afdrukken van de foto’s doen we op een speciaal 13cm x 13cm formaat, een geweldige grootte voor een tastbare herinnering.

Het direct printen is naar onze inschatting het allerleukste bij een Kerstpakket drive-thru of winterborrel. Mensen kunnen bij de ingang de QR-code van het Kerst evenement scannen. Vervolgens in de auto of Kerstdecor een leuke selfie maken en daarna direct de fotoherinnering afhalen. Een moment dat ze niet snel zullen vergeten.

Zelf de online photobooth proberen?

Als organisator van een online event is er niets leukers dan zelf ook alle activiteiten zelf even uit te proberen!

Dat snappen wij helemaal en daarmee nodigen wij je graat uit voor een demo. Via onderstaande informatieknop kan je deze aanvragen.

Hopelijk heb je genoten van deze online Kerstbelevenis! Hieronder hebben we kort alle mogelijkheden van deze fotomachine voor je op een rijtje gezet:

– Via HTML te embedden in een website

– Ideaal voor een Corona-proof Kerstborrel

– Fotokader geheel in stijl op te maken

– Achtergrond van de foto is te wijzigen

– Schermen naar wens vorm te geven

– E-mailtekst is aan te passen voor een passende Kerstgroet

– Livestream van de galerie

– GIF + Boomerang

Wil je nog wat extra informatie over alle mogelijkheden, kijk dan op onze pagina ‘Virtuele Photobooth‘.

Helemaal verrast en enthousiast geworden? We denken graag met je mee over de inzet van deze online belevenis op jouw Kerstevent.

Facebook Comments

Photobooth fotohokje

16 november 2020

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis

© 2021 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!