Online Kerstborrel Kerstman selfie

Online Kerstborrel? Huur een virtuele photobooth

Super dat jij op deze blog ‘Online kerstborrel organiseren’ aanbeland bent!

Waarschijnlijk ben jij de ‘gelukkige’ dit jaar die de geweldige taak op zich heeft genomen om in deze bijzondere tijden een leuk online Kerst evenement neer te zetten. Iets waar alle medewerkers binnen het bedrijf een glimlach en warm gevoel van krijgen.

Ik heb goed nieuws voor je, want in deze blog laat ik je een kerstborrel idee zien genaamd ‘Virtuele Photobooth’. Met zo’n online photobooth zorg je voor een blijvende herinnering voor alle medewerkers op de digitale kerstborrel. Het zal een kerstfeest foto zijn waar jij en je collega’s nog jaren aan terug zullen denken.

Wat is een virtuele photobooth?

Je kent vast en zeker de term photobooth. Zo’n fotozuil, fotohokje of fotobus waar je gezellig met je collega’s in kunt duiken en de gekste foto’s kunt maken? Na afloop krijg je een fotostrookje mee naar huis, een herinnering die veelal nog jaren op een prikbord blijft hangen.

online kerstborrel organiseren virtuele fotobooth

Het Coronavirus heeft er echter voor gezorgd dat we afstand van elkaar moeten houden. Samen met je collega’s op de foto is daarbij dit jaar echt niet mogelijk helaas.

Maar ja, een jaar zonder een fotoherinnering? Dat kan toch niet? Precies, dat dachten wij ook en daarom zijn we gestart met een online photobooth! Een te gek product dat je al aan kunt kondigen in de Kerstborrel uitnodiging.

De online photobooth is een product waarbij mensen vanuit elke locatie via hun telefoon, computer of tablet een te gekke selfie kunnen maken. De foto kunnen ze vervolgens voorzien van een thematisch fotokader en eventueel leuke digitale fotoprops voor extra propfun!

Als de foto helemaal gereed is, kan deze per e-mail worden verzonden en/of worden toegevoegd aan een besloten online galerie!

Wil je de beleving helemaal compleet maken, dan kunnen we de foto ook direct afdrukken.

Het afdrukken van de foto’s doen we op een speciaal 13cm x 13cm formaat, een geweldige grootte voor een tastbare herinnering.

Het direct printen is naar onze inschatting het allerleukste bij een kerstpakket drive-thru of winterborrel. Mensen kunnen bij de ingang de QR-code van het Kerst evenement scannen. Vervolgens in de auto of Kerstdecor een leuke selfie maken en daarna direct de fotoherinnering afhalen. Een moment dat ze niet snel zullen vergeten.

Zelf de online photobooth proberen?

Als organisator van een online event is er niets leukers dan zelf ook alle activiteiten zelf even uit te proberen!

Dat snappen wij helemaal en daarmee nodigen wij je graag uit voor een demo. Onderstaand kan je onze leukste virtuele Kerst photobooth gratis uitproberen, wij hopen je daarmee enorm te inspireren.

 

Maak de belevenis nog leuker met opdrachten

Om deze fotobelevenis nog leuker te maken, kan je alle collega’s ook vragen op opdrachten uit te voeren tijdens de foto. Laat ze bijvoorbeeld binnen 30 seconden een leuke selfie maken met de kerstboom op de achtergrond, of met iets waarop het bedrijfslogo te zien is. Door dit soort ‘doe opdrachten’ zorg je nog net voor wat extra online reuring.

Hopelijk heb je genoten van deze online Kerstbelevenis! Hieronder hebben we kort alle mogelijkheden van deze digitale fotomachine voor je op een rijtje gezet:

– Via HTML te embedden in een website

– Ideaal voor een Corona-proof Kerstborrel

– Fotokader geheel in stijl op te maken

– Achtergrond van de foto is te wijzigen

– Schermen naar wens vorm te geven

– E-mailtekst is aan te passen voor een passende Kerstgroet

– Livestream van de galerie

– GIF + Boomerang mogelijkheid

Wil je nog wat extra informatie over alle mogelijkheden, kijk dan op onze pagina ‘Virtuele Photobooth‘.

Helemaal verrast en enthousiast geworden? We denken graag met je mee over de inzet van deze online belevenis op jouw kerstevent en hopen het met onze hulp net zo geslaagd te laten verlopen als afgelopen jaar.

Wist je trouwens dat we naast virtuele booths ook de beste leverancier zijn van normale photobooths? Een echte photobooth kan ook te gek werken op drive-thru’s, maar natuurlijk ook op zomerborrels of andere evenementen welke jullie ieder jaar organiseren.

Photobooth fotohokje

14 november 2021

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

UWV Logo
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!